YEY!


Det där samtalet från Karin som jag väntade på förra veckan slutade med en resa till Malaysia för er som är nyfikna. Vi ska hälsa på grabbarna en sväng och lämnar kylan den 10:e mars och är på hemmaplan igen den 27:e. Det kommer bli helt underbart och både jag och Karin är grymt förväntansfulla.

Sol, bad, drinkar, äventyr och massa bus. Can't wait : )


helg i göteborg


I helgen trotsade jag och Anna snökaoset och drog oss mot Göteborg för att mysa med Joey och Mickan. Vi lyckades hinna med både det ena och det andra. Shoppa, fika, kriga mot snöflingor, snacka skit, laga mat, dricka alkohol, sjunga, dansa, spatsera på håkans gata, gå på födelsedagsfest, utgång, hemgång, OS-tittande, mys, snökrig och annat roligt.

Tack för en jättemysigt helg tjejer! : )

Lite bilder både från kamera och mobil.















status


Alexandra Karlsson väntar med spänning på kvällens telefonsamtal från KARIN.

What a night!




Efter ett par timmar i haverdalshallen där grabbarna lirade boll åkte jag och kajsa hemåt för att svira om till cowboys. Därefter ställde vi in siktet på Jeppes place där det blev ölspel för hela slanten innan vi tog en taxi mot wild west steakhouse. Där var det full rulle hela kvällen med mat, sång, dans och andra festligheter för att på bästa sätt fira trion. När klockan slog 23.30 och inte en enda kotte var nykter var det dax för stadens vimmel och dans, dans, dans till portarna stängdes igen.

Stor puss till Kajsa som satte guldkant på hela dagen. ♥


AH vilken kväll. Underbar dag rakt igenom. YOU ROCK!

Bingo så det skriker om det!


Haaaj.

Sitter här med rinnande näsa och kliande ögon samt nysattacker på grund av att jag nyligen storstädat mitt rum. Dammallergi kan slänga sig i väggen. Men fint blev det.

I gårkväll tog jag mig ut till sannarp för att lira boll med mina damer. Blev dock en aning besviken när inte en enda av mina 'homies' var där. Det var dock skönt att få komma ut på planen igen med bollen som kompis och springa av sig lite. Vi får se vad som händer och sker...

Något annat som är grymt roligt såhär i dessa snötider är att jag och Anna kammade hem en dator värd 11000 spänn + tusen riksdaler på självaste bingolotto i söndags. Gör om det om du kan!

Eftersom vi tyckte det var synd att kapa datorn på mitten har vi nu istället fått presentkort för denna summa. Så jela najs.


bye bye


Nu har grabbarna åkt iväg till värmen i 3 månader. Jag kommer sakna, utan tvekan!



snö och fina vänner


Då vi varken hittade pulkor eller annat åkbart föremål igår i Jönssons förråd hoppade vi till min stora besvikelse pulkaracet och gick en promenad istället. Å andra sidan var det förbaskat fint att gå bland all denna SNÖ vi fått under senaste tiden. Vad har hänt? Eftersom västkusten mest bjudit på slask under de senaste 15 åren hade jag nästan glömt att det kunde vara så här fint på hemmaplan. Men jag gillar det.

pigg och glad


Snötrollen


här släpps inga händer till inte...

Igen, igen, igen!


Jag är åter på hemmaplan och snön verkar ha följt med oss från norr.

Veckan i fjällen har varit topp rakt igenom. Verkligen huuur bra som helst! Med en go blandning av skidåkning, afterski, bastu, bus i snön, fest i grannstugan, sällskapsspel, alkohol, singstar, mys i värmestugan, vurpor, utgång x 2, spex och annat roligt toppade det alla förväntingar jag hade på resan.

Det här var precis vad som behövdes just nu i den allmänt tråkiga vardagen!

GRYMT!



Alexandra - Igen, Igen, Igen...

RSS 2.0