Merry Chrismukkah


GOD JUL mina kära.

Jag har lyckats tappa bort både mig själv och julkänslan någonstans på vägen och har inte riktigt haft orken att komma på banan igen.

Den här årstiden tar tydligen död på hela mig.

Jag önskar er en mysig jul med fina klappar så hörs vi på bättre tider.


inte hela vägen fram


Fotboll, fotboll, fotboll.

I går spelade vi Luciacup i Gislaved andra året i rad. Förra året stod vi som segrare i B-slutspelet och hade väl därför en del förväntningar även detta året.

Årets trupp såg dock inte alls ut som förra året vilket jag hade hoppats på. Det hade varit kul om samma damer fajtades för ännu en guldplats.


Men det gick bra för oss även i år. Vi gick ur gruppen som 2:a utan några förluster och fick därför spela semifinal i A-slutspelet. Där tog det dock stopp...

Trots att vi fick lämna Gislaved utan medaljer hade vi en grymt rolig dag tillsammans. Vår underbara norrlänning tog hem priset gång på gång på gång. Hennes helknäppa grammatik gjorde att vi vek oss av garv om och om igen. "Jag kommer till du sen", Jag gotta gå nu" och "Jag älskar du" är vardagssnack för de uppe i norr. Vi som känner Orädd vet att hon har en härlig inlevelseförmåga när hon berättar saker vilket gjorde det hela ännu roligare.



A - Hik, Hik, Hik.

11 december


Vaknade runt 10 i morse då pappa tyckte vi skulle åka till Falkenberg en sväng. Visst tänkte jag och drog på mig kläderna samtidigt som jag passade på att vakna till liv. Vi drog ett par rundor på stan efter jakt på klappar men precis som jag trodde hittade jag absolut ingenting. Vad tusan ska man köpa till folket?
Istället åkte vi hem till farmor och värmde oss en stund. och fikade. och sällskapade.

När vi landat på hemmaplan igen hann vi med både glögg, ett parti yatzi och matlagning innan klockan visade 19.

Därefter var kvällens schema ganska givet. YES. Idol såklart.
Eftersom 75 % av tv 4 består utav pauser och reklam hann jag mer än väl sätta mig vid burken en stund. Ska dock kila neråt nu igen...

Calle, Erik, Erik, Calle, Calle, Erik. Jadu. Vem vinner?
Har från första början trott att Erik varit given segrare men nu vet ej tusan alltså.

Den som lever får se : )

barnvaktspremiär


Hej alla balla.

Har varit nere i hallen hela dagen och kollat på fotboll när Kajsas Halmia har spelat. Det är alltid lika roligt att kolla när spelarna vet hur man hanterar den där runda.

Nu är det käk som gäller. Tänkte minsann tjuva lite på julmaten. Mmm.
Om en timme ska jag åka ner till Linda och Patrik och sitta barnvakt hela kvällen/natten. Blir alltså en kväll full av lekar och bus. Mysigt värre : )

Önskar alla som ska ut och svira en rolig kväll.

tomt utan.


Mitt hjärta skriker efter:



A - alltid.

pepparkaksbak


Nyss hemkommen från mormor där vi har haft en mysig dag tillsammans med pepparkaksbak och julmusik.
Den där julkänslan börjar smått komma smygande nu tycker jag allt. Bara klapparna som saknas. och snön. och julpyntet.



Nu sitter jag och spanar på Bonde söker fru och börjar allt mer tycka att det är ett ganska patetiskt program. Ändå kan jag inte låta bli att kolla på bönderna vecka efter vecka. Jag sitter fast i alla dessa "hitta kärleken-program".

Nähä. Nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa bort till jobbet. 16-21 är dagens pass. Bättre än inget, jo men vesst...

RSS 2.0