Barcelona.


I natt drar jag och la familia till sköna Barcelona. 25 grader och sol klingar ganska gott faktiskt.

Jag hoppas på sol, bad, god mat och mycket shopping. Tyvärr blir det ingen fotboll den här gången då Barca spelar samma kväll som vi drar oss hemåt igen. Såklart.

HAVE FUN.


Nu plingar snart Emma på dörren. SWEET!

Husvagnshelg i Varberg.


Jag och Mikael har hängt i vår husvagn i Varberg hela helgen lång. Supermysigt var ordet!

Lördagens dagsregn gjorde att vi höll oss under tak större delen av dagen. Tog oss en sväng till stan där jag slängde bort alldeles för många hundralappar på en plattång. Å andra sidan hade jag sett ut som ett troll utan den, så det får det vara värt. Tacka gudarna för den fetaste lönen någonsin! Wop Wop.

Efter ett restaurangbesök senare på kvällen kröp vi ner under täcket och somnade bums! Jag sover som bäst i en husvagn, utan tvekan! Att dessutom få ha sin kärlek alldeles intill var en helt okej kombo!

Söndagens alla timmar spenderade vi inne på Ikea tillsammans med hela Sveriges befolkning. När vi sprungit halva huset runt behövde vi paus och fyllde magen med 25 köttbullar. Såklart. När Mikael efter ett par timmar satt ett sträck över det mesta på den milslånga listan lämnade vi varuhuset och åkte hemåt igen.

Bästa helgen på väldigt, väldigt länge!

Heroes.








Jag saknar det här hänget alldeles för mycket nu.

Det går bra nu kompis, det går bra nu!


HEJ HEJ.

Det dammar här och jag är väl medveten om det! Eftersom jag inte får skriva en endaste rad om vad jag pysslar med på jobbet har jag inte så mycket roligt att dela med mig av just nu.

I lördags kväll kom den där fina killen hem från Jämtland igen och jag möttes av antagligen världens mysigaste famn när jag gick innanför hans dörr. Med ett stort léende och ett varmt hjärta njöt jag av hans närhet hela kvällen, natten och söndagen! Jag är så jvla lycklig.

hard work work.


Låt veckan gå snabbt. snabbt. snabbt!

Det är fortfarande väldigt mycket jobb i mitt liv. Tur är väl det. Vad skulle jag annars fördriva dagarna med?
Jobb är pengar och pengar är frihet!

Belöningen av att jag har hängt nere på jobbet hela sommaren igenom är att både Barcelona och Thailand väntar runt hörnet på mig. Det kommer blir en ball höst och vinter.


kom hem till mig NU.


En i Malmö, en i Stockholm, en i New York och en i Göteborg. Jag saknar er alldeles för mycket nu! Det är tur att det finns ett par stjärnor kvar i kära Halmstad.

Inte nog med det. I går tog även en fin kille sitt pick och pack och drog till Jämtland för att jaga älg i två veckor. Varför inte liksom?

Nä, nu ska jag ta mig i kragen en halvtimme innan det blir att spana på Idol. Eller lite fotboll kanske?


A - Känner att det kan vara början på något stort.

Full av ull?


Förra hösten satt jag och Camilla och grät av garv på Vibäcksvägen då jag visade henne vad jag hade slängt upp på mandels hemsida.

Eftersom Camilla nu ska rensa hela sin blogg från alla gamla inlägg var jag tvungen att spara dessa underbara rader. För gamla goda tiders skull.

"Man får ju inte nog utav den här kvinnan alltså. Hittar alltid på nya upptåg. Helt ostoppbar! a force of nature som man kan säga på utrikiska. alexandra avskyr sånt som fäller. Nu är hon helt tänd på den här sjalen. Mestadels för att den går att vira fjorton varv runt halsen så att man verkligen inte fryser. Även om det är exakt en sådan som hon letat efter så känner hon behovet av att skriva en kommentar på hemsidan och fråga om sjalen. Vem i hela jävla friden bryr sig om den fäller eller inte? lycka till med att hitta en stickad sjal som inte fäller säger jag bara. tack för många flabb!"





Resan betald!


Äntligen!

Alla tusenlappar är nu betalade till Ving och nu är det bara för dagarna att rulla på. Det kommer gå snabbt, snabbt, snabbt och snart står vi där med resväskorna i handen på Arlanda. FY FAN VA SKÖNT!

Jag och Emma drömde oss bort rejält där ett tag när vi spanade in goa resmål och annat smaskigt som vi tänker hinna med under våra tre veckor i värmen.



A - mysig dag!

Kräftskiva


Mikael slog ihop kräftskiva och inflyttningsfest i fredags och en hel hög med godingar var där.


Storebror Tham och söta Jossan.


Grabbarna är alltid att lita på.


Jag var precis lika glad som jag ser ut.


skaka skaka, rumpa rumpa.


Kramas bör man, annars dör man.


Niklas och storebror var också där såklart.

RSS 2.0