läskigt ingrepp och lite fotboll


Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 14.30. Då ska jag ner till vårdcentralen och göra en maffig operation i min värld, i doktorernas däremot är det bara ett levermärke som ska tas bort. Läskigt va?

Om jag överlever ingreppet ska jag till Tranevall ikväll och kolla när våra herrar lirar boll. Det vore härligt om det kunde sluta blåsa tills dess, och lite solsken på det såklart.

HAVE A NICE DAY!

årets första dopp


När jag och Anna hunnit vakna till liv idag och fått frukost i magen tog vi bilen ner till stranden för att göra vårt premiärdopp i det blå.

Det var inte skönt någonstans. Det skulle vara efteråt i så fall. Jag tror nästan att mitt hjärta stannade när jag dök ner under vattenytan. Brrrrr och fyfan!

enjoi.

Varmt och härligt?

 

Blåsigt men soligt.


Ser njutbart ut...

 

JUMP!

 

Bildbevis. och blåa läppar.

 


 


väst är bäst på fest


What a night!

Igår stod pingstfest på västerhagen på schemat. och som vi gjorde det! Alla över 40 stod upp och dansade på bänkarna och borden när klockan visade 19.30, det säger väl en del?

Och värre blev det.

Trots att det blev en hel del häng utanför dansgolvet under kvällen så var jag faktiskt uppe och svängde loss ett par heta minuter när alkoholen hade gjort sitt. Jag vet inte riktigt vart alla timmarna blev av och vad vi gjorde under tiden, men fort gick det. Och roligt hade vi.

När bandet slutade spela vid 01-tiden hoppade vi på våra cyklar och trampade mot Harplinge och Janssons. Där var det efterfest ett par timmar innan jag framåt morgonkvisten somnade bredvid en söt Anna.

Det var en grym kväll på alla sätt och vis och jag vill göra det igen, igen och igen!



Anna och Peter.


Jerkan, jag och Adde.


Sammanbitna grabbar.


Dans, dans, dans upp på bordet...


Just happy.


Lite häng.


Min stjärna.


Fullt ös.

sunshine baby.


Vilket väder vi har fått här nere i väst, helt underbart! Det är lite av det här jag har gått och väntat på sen sista sommardagen år 2009 känns det som. Nu håller jag både tummar och tår för att solen och värmen håller i sig till lördag då det är pingstfest på västerhagen som gäller.

Annars då. Ska ner till jobbet 13-16 idag, tungt pass får jag säga ; )

IKVÄLL däremot ska jag äntligen få lira boll på Tranevall igen. Vi har skrapat ihop ett par goa ladies som även dom var sugna på att få gå ut på det sköna gröna. Ska bli spännande att se vilka finter och trix som finns kvar i skallen!

Nu ska jag ut i solen och mysa en stund innan jobbet kallar.

smygreklam


Hej alla balla.

Jag har suddat rader här i snart en halvtimme och tänker därför inte ens försöka mig på ett inlägg om gårdagens bravader.

Jag lämnar helt enkelt över till Anna; Annasofiajonsson.com

best friends


skrivet av Anna Jönsson: "Troligtvis blir det Warszawa eller landskapsarkitekt i Alnarp/Uppsala till hösten."

Say what?

Självklart är jag väldigt glad för Annas skull och höll både tummar och tår för att hon skulle klara provet uppe i stockholm, vilket hon även gjorde.

Men när jag tänker på att hon framåt hösten inte kommer finnas i Harplinge och Frisagård får jag bokstavligt talat panik. Vi har hängt konstant i snart två och ett halvt år och hon är verkligen en av dom bästa jag har. Utan tvekan.

Alla äventyr, allt bus, alla sena nätter, all fotboll och allt chill i hängmattan vi hunnit med än så länge har varit lite av the best days of my life och jag förstår inte hur jag ska kunna klara mig utan allt det framåt hösten.

Men, nu gör vi sommaren till det bästa.

I love you. I love you. I love you. ♥

yes.



.


Fyrdubbelt antal sidvisningar igår. Väntade ni på några smaskiga nyheter tro?! :P

Det är dåligt med det alltså. Dom får ni nog leta vidare efter på annat håll.

CIAO!

4 maj


God kväll vänner.

Tog ut en lång sovmorgon idag och lämnade inte sängen förrän klockan visade 11.30. För att inte få dåligt samvete över att ha sovit bort halva dagen joinade jag grabbana på gymmet en stund. Ska bli spännande att se om jag kan gå i morgon.

Annars har det varit en lugn dag med regn och winnerbäck. Go kombo det där!

Min vecka:
Onsdag - En sväng till stan och synsam. Hör och häpna. Ska göra mitt bästa för att välja ut ett par schyssta bågar. Don't like it at all...
♥ Torsdag - Ett par timmars häng med Sandra innan jobbet kallar.
♥ Fredag - Superfredag
♥ Lördag - Helkväll med Anna Larsson. Äntligen! Vart kvällen tar oss återstår att se...

Sounds good?
It is.


saturday night


Bild från Fridolfs.

Tagen från Emma Persson - mondaychild.blogg.se

pic.


Här har vi henne!


C twäny


Eftersom jag har 10 000 bilder för mycket på datorn vill den inte riktigt samarbeta med mig idag. Bild på min fina 20-åring får alltså vänta tills senare. Ett stort GRATTIS i alla fall.

I går käkade vi på Fridolfs för att fira henne lite smått med jättegod mat och dricka. Därefter blev det dans på tre hjärtan någon timme innan jag tackade för mig och drog på annat håll.

: )

Om en stund är det Tranevall som gäller med lilla rara söta Anna. Och vilket väder vi har, helt underbart.

RSS 2.0