sensommardag


Äntligen fick vi lite värme och solsken igen!

I morse när jag cyklade till jobbet hade jag både jacka och vantar på mig. Nu har jag nyss hoppat i ett par shorts. En helt okej vändning om ni frågar mig! Inte kan väl redan hösten vara här? Det är jag inte riktigt redo för.


Nu ska jag ringa min kära vän i Stockholm och snacka skit. Andra dagen i skolbänken är avklarad för hennes del och jag vill höra precis allt.


me.




A - Här kommer alla känslorna på en och samma gång.

Sista kvällen med gänget.


HIK slog till med den årliga fotbollsfesten och det var precis lika roligt som alltid. Bandet har dock varit bättre. Men med Anna och Johanna vid min sida lyckades vi göra kvällen riktigt, riktigt bra ändå.

Runt halv 1-tiden styrde vi vidare mot stadens vimmel där vi hookade upp med ett par vänner. Min kära Anna Jönsson gjorde årets grej när hon tappert försökte smita in på Mårtensson medan alla vi andra stod en bit ifrån och vek oss av garv. Underbart. Att ingen av oss fick händelsen på varken kort eller film är dock en tabbe som svider lite.

Vi dansade vidare inne på morfars med Jesper och Peter tills portarna stängde igen och värmeslag var på ingång. Någon timme senare hade vi både hunnit få i oss nattmat, sprungit genom ett regnigt halmstad och åkt taxi fram till dörren. Vad passar då bättre än att somna i en varm famn? Antagligen ingenting.

GRYM kväll!










Karon!


Om exakt 3 månader är jag och min fina vän Emma på väg mot Thailand för att göra precis vad vi vill i tre härliga veckor. Vi ska bo i Karon men har planerat att åka ut till alla fina platser runtomkring och chilla i hängmattorna tills dom trillar i backen.

SWEET!

13 cm i soptunnan


Men jag gillar det. 470 spänn och 1 timme senare;


All natural.

fyrahundrasjuttio riksdaler. Är det verkligen så dyrt att gå och klippa sig nuförtiden? Tur för mig att jag knappt går dit en gång om året.

pengar rullar in som det ska...


22 timmars jobb på 24 timmar, en halv arbetsvecka med andra ord. Good work Alexandra. Jävligt bra.

Nu ska jag sova ikapp mig en stund innan släktkalas väntar.

gäääääääääääääääääääääääsp.

sommartider hej hejdå


Hur är stan en sån här kväll i augusti när sommaren regnat bort?

Vilken sommar vi fick till slut. Trots att jag har jobbat heltid hela sommaren igenom har jag hunnit med att samla ihop ett helt gäng med fantastiska dagar med fantastiska filurer.

Vi har mest hängt på väst. Det är väl här det händer på sommaren om jag förstått det hela rätt. Häng på stranden, chill i hängmattan, dans på leffes till portarna stängdes igen, glass i stora lass, solnedgångar på skrea strand, fotbollskick i sanden, mys i tylösands sanddynor, grymt 20-årsgalej, konserter, ett underbart öland, sena nätter och onda fötter är lite av vad jag och mina vänner har fyllt sommardagarna med. Västkustens tjejer är det bästa som finns ♥


Efter sommaren kommer hösten. Den jag länge gått och skjutit bort från mina tankar. Jag vill inte. Inte än.

I natt när jag inte riktigt kunde sova tänkte jag lite för mycket, precis som man gör när man inte kan sova. Jag är väl medveten om att hösten kommer ta mina 3 finaste stjärnor ifrån mig och det gör precis lika ont i mig varje gång jag tänker på det. Inte ens världens tryggaste famn som höll mig så nära att jag kunde höra hjärtslagen och kyssar i nacken hjälpte mot tårarna.

Jag har lite ångest över en höst utan ER.

och jag är kär.

20-åring.




13 augusti 2010 och jag lämnar tonåren bakom mig.

Life's good!

SKÅL och botten upp.

Jobb, jobb, jobb. LEDIG!


LEDIG DAG! Eftersom jag har tagit mig an att jobba heltid hela sommaren igenom uppskattas dessa lediga dagar något otroligt! Ungefär lika mycket som lönelapparna faktiskt.

Så vad har hänt i helgen?

Fredag - Jobb 13-21. När jag väl var på hemmaplan hade energin nollats ganska rejält.
Lördag - Jobb 7-13. Cyklade hem i 200 km/timmen och slängde på mig badkläder för att en stund senare göra precis ingenting alls på skrea strand. Vid 15-tiden fick jag ganska motigt sätta mig i bilen igen för att även jobba 16-21. Slängde mig återigen på cykeln för att hinna med ett par timmar med gänget hos Marcus innan sängen kallade.
Söndag - Eftersom jag kröp ner i sängen alldeles för sent på lördagskvällen trodde jag mer eller mindre att det var ett skämt när klockan ringde 05.55. Jobb 7-16 väntade. Regnet öste bokstavligt talat ner hela dagen igenom och vad passar då bättre än att mysa hela kvällen medan regnet slår mot rutan?

9 Augusti


Jag har tagit mig ganska hårt i kragen och går numera runt med ett léende som det här. Mest hela tiden faktiskt!



A.

RSS 2.0