Haverdals finaste ställe


Vad passar bättre än att åka upp till skallen en härlig sommarkväll och kolla på solnedgången och snacka skit?







Midsommarhelg på Öland


ÖLAND ÖLAND ÖLAND.

Ja, vad ska man säga?

Min midsommarhelg har varit så galet lyckad på alla sätt och vis och jag vill göra det igen, igen och igen! Vädret har varit helt på vår sida och alla har varit så himla taggade för att göra den här helgen till det absolut bästa. And so we did.

Jag kommer att bära med mig det här länge, länge och det blir en svår uppgift att toppa den här resan.


Så här bodde vi. Stooor lekyta i mitten och stranden bakom hörnet. Bätter blir det inte!


Inte ett moln så långt ögat kan nå.


Det har blivit en hel del beachvolley! Vad Mikael har för sig här är ju frågan. haha


Gott gäng, gott häng ♥


Myser i kvällssolen.


Jag och Tobbe på midsommardagen.


Vackert, vackert, vackert.


Här befinner vi oss på raset och letar efter stenar att kasta macka med.





I Borgholms hamn i väntan på glass.


På väg hem. Här har vi Karin i det gigantiska baksätet.

ÖLAND nästa


Efter en förmiddag full av chill i trädgården med Tobbe har jag mest packat väskan som ska få följa med till Öland. Nu är det nära. Om mindre än en timme sätter vi gasen i botten och börjar vår minisemester. Alla är så galet taggade så det här kan bara inte slå fel.

Rapporter från familjen sörman som redan är på plats säger att vädret ska bli strålande hela helgen och att både tälten och stranden är i toppform. Precis som vi vill ha det med andra ord.

Ska dra mig för att fixa det sista som måste packas ner.

Ha en trevlig midsommar gott folk så lovar jag er många goa bilder när vi är på hemmaplan igen.

CIAO!


22 juni


Efter någon timme på haverdalsbeachen
under en molnig himmel och kylig sidvind ser jag numera ut som en kräfta. Bokstavligt talat. Man blir ju så lurad av det där. När ska jag lära mig att använda solskyddsfaktor även i Sverige? - Antagligen aldrig.

Det har i alla fall varit en väldigt härlig ledig dag och jag börjar äntligen återhämta mig efter gårdagens club monday som för övrigt var ungefär lika roligt som skattebetalning. Inte alls roligt med andra ord. Fiesta, Fiesta, Fiesta - jag längtar efter dig!


NU ska vi gå ut och slänga ihop lite saker som ska med till ÖLAND på torsdag där vi ska fira midsommar. DET kommer bli så bra och det ska bli så skönt att åka iväg ett par dagar.


hard work work!


Fredag - 13.00-21.00
Lördag - 07.00-16.00
Söndag - 07.00-16.00

Roligare än så här blir det helt enkelt inte den här helgen.

HAVE FUN!

vänner.




Idag har de här snygga damerna varit på besök. Vi har hängt i tv-soffan hela dagen lång och spanat på svettiga män som lirat boll. haha. Eftersom matchernas underhållningsnivå har varit förbaskat låg under dagens två första matcher är det fan tur att det finns en hel hög av snyggingar att vila ögonen på där ute på planen.

NU dags för dagens tredje, Brasilien-Nordkorea.

It's all about time


Vet inte.

When you have giving it so much time that you're starting to lose yourself and you still don't know if it will give you something at the end. Then it's just not worth it. Or is it?



A.

Anna 21

Young and wild and free. Now you're 21.

Better together.


Halmstads gator dom låg tomma bredvid...


I går trotsade vi det gråa och tråkiga vädret och satte oss på bulls uteservering ett par timmar. Halmstads gator är fortfarande öde och det märks verkligen att sommaren inte har kommit till stan ännu. Regnet öste bokstavligt talat ner igår kväll och vi konstaterade ganska snabbt att folk satt hemma i tv-sofforna och kollade fotboll istället. Kanske ett bra val.

Efter ett par timmar av mysigt tjejsnack gick vi vidare mot tre hjärtan efter ett tappert försök att komma in på morfars. Can't help I'm the first of 90's. Även där ganska folktomt. Jag tappade tyvärr suget någonstans på vägen och tog bussen hem redan 01.20 då de andra gick vidare mot caféet.


Fia joinade oss efter att ha lämnat Lund över sommaren.


Söta Johanna med en korg full av pommes.


Inte ens under tak fick vi slippa regnet.


Det blev lite kyligt framåt kvällen och Anna värmer sig med en filt.


Got ya!

studentdag




Nu är det dax att springa in och fira min Kajsa som tagit studenten idag. Fick härliga flashbacks tidigare idag när jag stod i regnet och spanade in alla glada studenter som sjöng och hoppade på flaken. Vilken lycka!

Det är smidigt och bra när man bara kan hoppa över häcken för att komma till kalaset. Stort grattis på din stora dag Kajsa ♥

Saturday night


Idag är en bakisdag rakt igenom. Ett dunkande huvud och illamående har i stort sett förföljt mig hela dagen. 4 timmars sömn har antaligen även det en del påverkan på det hela...

Men vilken kväll det blev!

Vi började hos bröderna Jedraski med roliga lekar som fick oss att skratta så det gjorde ont i magen. När alkoholen gjort sitt plockades singstar fram och vi sjöng oss hesa till både det ena och det andra. Det visade sig finnas många sångfåglar i lägenheten minsann!

Väl på stan blev det en sväng inom tre hjärtan som vanligt. När klockan slått 03.00 och nattmaten låg i magen gick jag, Anna och Jedraskis tillbaka till samma plats där vi började kvällen. Där satt vi uppe och snackade om kvällens alla höjdpunkter en bra stund innan allt fågelkvitter påminde oss om att vi nog borde krypa till kojs. And so we did.

Bästa kvällen på länge!!

När Anna kände sig körklar idag drog vi oss mot Tylösand för att kolla på Kajsa som gick balen. Hon var så himla fin och det var så roligt att se henne glänsa på röda mattan! ♥

pics.


Lite bilder från gårdagen.


Inte ett moln så långt ögat kan nå! :D


Anna relaxar i solstolen


Svalkas bör man, annars dör man


Mmmm


Och så lite fotboll såklart.

onsdagskväll i maj







lite sommar, kanske?


SUNNY DAY!

Vilken sommardag vi har haft! Jag och Anna har chillat i varsin solstol i Frisagård hela dagen lång med en molnfri himmel ovanför oss. När klockan närmade sig 15 rullade vi inom konsum och köpte en vattenmelon för att sedan fortsätta dagen i min trädgård. Vi kickade boll en bra stund och spanade på allt och alla i gamla skolkataloger innan det var dax att knyta på sig fotbollsskorna och möta upp damerna på Tranevall.

Hela 6 stycken lyckades vi skrapa ihop idag. Hade en riktigt rolig timme ute på planen i mina nya, sköna pjux och med perfekt fotbollsväder. Gillade skarpt att även Hanna joinade oss ikväll. Det är så grymt roligt att spela när man både kan slå den där perfekta bollen och även få tillbaka den precis så som man vill ha den! Ibland förstår vi två varandra så väl där ute på planen att allt går av sig själv. Fina grejer de där...

Det har varit en helt underbar ledig dag och jag hoppas innerligt att värmen och solen är här för att stanna!

Alexandra - måste dock komma ihåg solskyddet i morgon...

RSS 2.0