I did it!


Dagens bild.

Jag och Karin har klarat oss upp för liften och det är dax för mig att hoppa av då jag fastnar i liften och ivrigt försöker ta mig loss. Det hela slutar med att jag drar av hela liften och drar av säkerhetslinorna så att hela systemet stannar. Medan jag och Karin står och viker oss av garv åt detta samtidigt som vi undar vad fan vi ska göra åt det hela kommer en man med snöscooter upp för backen för att kolla upp vad som hänt.


Vemdalen


Hallå alla snönissar!

Sitter för tillfället i stugan och äter frukost. Tog ut en rejäl sovmorgon idag då varken vädret eller min kropp tillåter backarna för tillfället. Efter två heldagar i backen är jag väl medveten om varenda liten muskel i hela min kropp. Ouch.

Skidåkningen går bättre än väntat. Jag har fortfarande lite problem med högersvängen men den kommer la den med. Har tappat räkningen på alla goa vurpor jag gjort. Nu säger jag bara "Det var en jäkla tur jag slängde mig, annars hade jag ramlat" samtidigt som de andra står och garvar bredvid. Här är riktigt fina backar och vi har till och med haft solen framme ett par gånger under dagarna. Då är det härligt!

Jag hade gärna delat med mig av ett par roliga vurpor, både från mig och de andra, men det är så svårt att återberätta och få er att förstå hur fruktansvärt roligt det egentligen såg ut. Så jag gör det inte.

Afterskin är toppen. Eftersom det är studentvecka är det ett jäkla drag. Ikväll blir det utgång och båda stugorna är grymt laddade för detta.

Fjällen är riktigt, riktigt NAJS!

Nähä. Det var värst vad tiden springer iväg, redan 11. Dags att öppna dagens första...




EH


B-B-BULLSHIT!

Jag är arg. AAAAAAAAAAAAHH!

vit helg.


Igår stod filmkväll hos Philip på schemat med ett team av Philip, Sebbe och Anna. Eftersom grabbarna hade lyckats hyra en urkass film stängde vi av redan efter 10 minuter och spelade sällskapsspel istället. Då killarna visste varende liten jäkla å och huvudstad i hela vida världen kammade dom till slut hem segern.

Mycket mysig kväll! : )



Nu sitter jag och dunkar Winnerbäck så att det skakar i fönsterrutorna. I går vann han pris som både Årets artist och Årets manliga artist. Inte illa, inte illa!


Jag är så förbaskat sugen på utgång ikväll. Jela jobb. Ska upp och hoppa redan 06.00 i morgon och kommer väl antagligen sitta fast i tv-soffan hela kvällen och tacka mig själv för detta bestlut i morgon när klockan ringer.

word


"Det är ju fan att man fyller år på en fredag. Då hade man ju vart full ändå!"

grymt!


Var ute och svirade med mina ladies igår.

Vi började i Haverdal hos Annie där det blev en härligt blandning av lekar, alkohol och tjejsnack. Med ett team av Anna, Joey, Camilla och Annie drog vi oss mot stan redan vid halv 11-tiden för att kunna ta ett par glas innan krogen fylldes med folk. Blev häng på morfars hela kvällen vilket visade sig vara ett mycket bra val. Right bönan? ;)

Hade en grym kväll med fina, fina, fina vänner vilken slutade på det absolut bästa sättet. YEY!

black



yes.


Känns förjävla bra just nu alltså.




3 veckor...


Ikväll blir det häng hos Lena då vår stuga ska planera inför Vemdalen. Det börjar närma sig nu! Kommer bli ballt. Ska bli så skönt att komma iväg ett tag.


2009


Vad hände 2009 egentligen?

Våren - Studentfesterna var i full gång samtidigt som vänner fyllde år till höger och vänster och självklart skulle firas. Det var lagfester och praktik på barnavdelningen på sjukan. Benhinneinflammationen kom åter på besök och följde med mig långt in på hösten. Jag jobbade min första dag på Almgården samtidigt som vädret bättrade på sig och vi fick försmak av sommaren. Blev en del häng på tre hjärtan.

Sommar - Värmen var äntligen här. Det var bal och sedan äntligen Studenten. Jag jobbade. Vi lekte av oss på liseberg. Det blev en del strandhäng. Vi campade i Torekov. Grillkvällarna avlöste varandra samtidigt som utekvällarna stod på rad. Det blev fotbollshäng på tranevall och ett par goa raodtrips på det. Jag hängde en hel del i Skrea och försökte fånga alla soltimmar som bara gick. Vi lekte av oss på Skallen och festade på Fiesta. Jag och storebror körde hemmafest och Jönssons körde 100-årsröj. Det blev häng på västerhagen och vi puttade golfbollar i Tylösand. Jag fyllde äntligen 19. I slutet av sommaren drog jag och två stjärnor till Platanias och levde livet.

Höst - Jag fortsatte hänga på almgåren. Jag, jöns och cam drog till Kivik och blev fångade av fartkameror. Det blev ett par kvällar i stadens vimmel. Vi bowlade med damlaget. Det blev någon lagfest hit och en hel del häng dit. Jag och Kajsa avslutade hösten med en helg i götet och vår sköna Winnerbäck.

Vinter -
Jobbade lite, vända på dygnet lite, festade en del. Lirade cup med mina damer. Firade jul. Avslutade året med fina vänner.

Det är väl ungefär så det har sett ut.
2009 känns som ett ganska tråkigt år. Bättre än så här kan vi!


RSS 2.0