snart hemma...


Väntar, väntar och väntar!

1
timme kvar nu bara... : )


come to me.


Fina sommar, kom till mig NU!

Den 16 juli står jag, hanna och niklas och sjunger med till winnerbäcks underbara texter. Stort plus i kanten är att även Melissa horn kommer stå på scenen. Det kommer bli så himla bra.

Den 23 juli är det p!nk som rockar på scenen. Än så länge är det jag, kajsa och hanna som ska dit. Ikväll bokar jag biljetterna så är det någon mer som är sugen så bara hojta till. OJ vad jag längtar!!


I övrigt smider jag små sommarplaner i mitt lilla huvud. Mitt sommarschema är mer än okej och för en del av slantarna jag kommer tjäna ihop drar jag till värmen i slutet av november och stannar ett par veckor.

Låter det inte förbaskat bra?

häng med c





Härlig dag på stan med en fin camilla. ♥



haha den bjuder vi på

hos peter


Så här kan det se ut när man förfestar hos Peter en lördagskväll. Ännu en lyckad kväll och våren har börjat precis som den ska med andra ord!















I like it like that!

någon som sa vår?


Kallt, kallt, kallt! Fy fa-an vad kallt det var att sitta vid sidan om planen idag. Det var blåsigt och regnigt och kändes snarare som en riktig höstkväll än vårkväll. Trots tappert försök att även idag hålla värmen med hjälp av filtar var både händer och fötter som isbitar när domaren till slut blåste av matchen. 0-0 och inte ett ynka poäng idag heller. BAD!

Hade det inte varit för det fina sällskapet hade jag kastat in handduken långt innan 90 på planen. Utan tvekan. Fortsätter vädret så här får vi nog byta ut skinnjackorna mot vinterpälsen vid nästa match tjejer. Brrr...

Det blev varken krogen eller uteserveringarna för min del utan raka vägen hem till värmen för att hoppa i joggingbyxorna. Ett bra val känns det som!

GOD NATT!

me.



suck...


A
- I'd die if i saw you and I'd die if I didn't see you there...

grill och fotboll


Det är väl ungefär så kvällen kommer att se ut!

Vid 16-tiden drar jag mig mot Hanna i stan där vi ska grilla. Premiärgrillning för min del 2010. Vädret är tyvärr inte riktigt på vår sida men så länge vi slipper regn är det lugna puckar.

Herrarna spelar andra seriematchen idag 18.30 på sannarp och den missar vi såklart inte.

Vad som händer senare ikväll är ännu osäkert. Kanske blir en sväng inom uteserveringarna. Eller krogen. Eller hem.

sommar i sikte


KOMPISAR!

Lars Winnerbäck - Fre 16 juli i Göteborg
P!nk - Fre 23 juli i Göteborg

Jag är såååå sugen och undrar om det finns någon mer som är det på någon av ovanstående konserter så att jag slipper stå och sjunga själv?

21 april




Can you meet me halfway?

häng i grannkommunen


SOL.LINNÉA.FIKA.MINNEN.MYS. Idag är en fin dag : )


Jag och lilloe på klassresa i branäs. Minnen

grrrrym lördag


Igår hade herrarna seriepremiär och det blev häng på Tranevall ett par timmar. Trots att vi tappert satt och hejjade på inlindade i massa filtar för att hålla värmen räckte det inte hela vägen fram. Det blev förlust med 2-0. Men herregud vad jag gillar att hänga på Tranevall. Stämningen och känslan av att 'alla-känner-alla' är bara så himla mysig.

Väl hemma räckte inte tiden till så mycket mer än att svira om och äta pizza med pappa. 18.45 stampade jag in hos Jeppe i stan där det satt ett gäng och förfestade. Det fylldes i princip på med folk under hela kvällen och till slut var hela lägenheter knökfull. Det var väl ungefär där och då vi kände att det var dax att dra vidare mot stadens vimmel.






Emma 20



Emma, jag, Fia


Länge leve HIK-dam...


Återigen en underbar dag!

Efter en lång och härlig frukost ute i solen hann jag slumra till en bra stund i solstolen innan det var dax att hoppa på cykeln mot jobbet. Dagens pass 12.30-16.00 var ingen tuff match direkt.

Trampade raka vägen hem till min solstol igen såklart. Solen och jag är goda vänner förstår ni och man får passa på när den äntligen är här. Där låg jag och hade det allt för bra tills klockan blev 17.45. Snörade på mig fotbollsskorna och gasade mot tranevall där jag om mina damer äntligen skulle lira boll, trodde jag!

Tre minuter kvar till träningsstart och jag var först på plats. Mycket konstigt tänkte jag. Peppe som skulle hålla i dagens träning såg bekymrad ut och sa gång på gång att 'vi ger det en minut till'. Efter att vi stått och snicksnackat till 18.40 tackade han för visat intresse och jag fick köra hemåt igen. BAD!

Svängde inom vibäcksvägen för att säga hej, men fick lika snabbt köra därifrån då ingen camilla var hemma. Väl på hemmaplan slängde jag av mig fotbollsskorna och snörade på mig joggingskor i stället och sprang en runda i kvällssolen. Sweeeeeet! : )

Ett par rader


En liten hälsning såhär på kvällskvisten till andra sidan jorden och Fredrik som fyller 22. Det är lite tomt här hemma. Och lite konstigt. Och lite läskigt. Det är så långt borta.

Men ett par rader är du värd trots allt. Du är ju faktiskt storebror. Stort GRATTIS!!!


sunny sunday!


AH vilket vårväder dagen har bjudit oss på. Jag och Anna har hängt ute i solen hela dagen lång och gjort precis ingenting alls. Helt underbart. När klockan slog 3 tog vi bilen för att spana på derbyt Harplinge - Getinge. Sol, blå himmel och massa godingar är la nästan det ultimata när man sitter bredvid och hejar på.

Avslutade dagen med en promenix med Kajsa med lite skitsnack om allt och inget.


götet.


När påsklovet ändå var här passade jag och Kajsa på att dra till Göteborg över dagen. Alltid lika mysigt.

 

dagens.



A.

Långfredagen på Tranevall


OJ VILKEN KVÄLL!

Efter en heldag på jobbet i fredags slängde jag mig bokstavligt talat på cykeln hem för att kunna komma i någorlunda tid till galejet. Tio minuter sent var mer än godkänt om du frågar mig.

När vi suttit och minglat en bra stund drog det hela igång och folket delades in i olika lag då vi skulle få leka av oss lite. Lekarnas syfte var inget mindre än att bli så full som möjligt. En snaps hit och en snaps dit räckte långt för att få in mig på banan.

Jag har nyss suttit och pratat med Emma i telefon och vi garvade gott åt varandra när vi gång på gång påmindes om något som hänt eller något vi sagt/hört. Det är tur att man har vänner som hjälper till på traven när minnet sviker haha.

Det var en grrrrym kväll som sagt och jag vill göra det igen, igen och igen!


Kvällens roligaste aktivitet. Utan tvekan!


två icke stabila karlssons!


två stjärnor

RSS 2.0