motivation zero


Projektarbete kan slänga sig i väggen. På riktigt.

på torsdag ska jag jubla!

ibland lyckas man


Tänkte bjuda er på gårdagens tabbe.
Här är några rader från Annas blogg.

"Sen jag kom hem från Afrika har jag inte entrat Halmstads gator nattetid en enda gång. Igår blev det ändring och det blev en riktig lyckad utekväll. Jag hade väldigt roligt och inte minst på bussen påväg in till city, som vi för övrigt lyckades tajma in perfekt, och allt är Alexandra Karlssons förtjänst. Jag skrattade så tårarna sprutade och det kändes som om min mascara gjort två svarta streck på mina kinder. En riktig tabbe lyckades fröken göra då hon inte såg att den omtalade satt i bussätet precis framför henne. Lågt talade hon inte heller efter några x-cider. Det gick inte att hålla sig för skratt, totalt omöjligt! Det bästa var att killen i framsätet hörde allt och reagerade med att sträcka upp tummen i luften, “smidigt”. Jag kommer för alltid komma ihåg det här Alex. Jag säger bara woodi på den, haha!"

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet.

tre hjärtan


Vilken kväll det blev!

Hela gårdagen kändes som en försmak av sommaren. Ja tänka sig, vädernissarna hade rätt om vädret och det blev en helt underbar dag.

Efter ett par timmar i brassestolen på Tranevall var det dags att börja ladda upp för en kväll i vimlet.
Kvällen började hos Jönnes och slutade framåt småtimmarna inne på tre hjärtan.

Däremellan hade vi den bästa kvällen på länge. Vi höll oss mestadels på dansgolvet där vi tillsammans med hela boels hoppade och sjöng med i massa godingar. De killarna alltså, man kan inte ha tråkigt med dom! : )


vild cykelfärd till bussen.

Alexandra -

25 april


God morgon vänner.

Vaknade redan vid 08.20 idag, gick ut en sväng och kände på mig att det kommer bli en riktigt bra dag idag.
Vädernissarna har lovat årets första sommarvärme, hela 24 grader.

Idag
♥ strax blir det frukost ute i solen, där jag nog även kommer stanna en bra stund.
♥ vid halv 1 kommer emma till mig och myser innan vi drar oss mot Tranan och kollar fotboll.
♥ ikväll blir det utgång med min fina anna.

Det blir en utedag helt enkelt. Därför vore det himla bra om nissarna kunde ha rätt om dagens väder. Fotboll, grönt gräs och solsken är en sådär riktigt nice kombo! Även lite värme senare på stan hade såklart varit härligt.

Ha en fin dag.

det är svårt när det inte är lätt


Kan man känna sig tom och full på samma gång?
Ni vet, tom av förvirring men full av vilja.

Det är som om jag vet så väl men ändå vet jag ingenting.



Alexandra - väntar på vadå?

en favoritplats


När sommaren är här på riktigt ska jag bosätta mig i ministugan vid skrea strand ett tag. Det är ju helt underbart att ha havet bara en kulle bort och att kunna gå bort till bryggan på kvällarna för att se solnedgången.

Jag förstår inte varför jag inte varit där mer.


skrea strand 06

I sommar vänner, i sommar!

sov gott!


Det var fullt hus på tranevall ikväll.
Damer som tränade och herrar som spelade ut gullbrandstorp och vann den matchen med 4-1. Applåder och visslingar. Det är roligt att det går bra för ett av b-lagen i föreningen..
Rykten säger att damernas b-lag förlorade med 2 2-0 mot oskarström. Stämmer det? ha.

Även Joey är hemma från Göteborg ett par dagar, så sällskapet var det då inget att klaga på.


I morgon är jag ledig, igen. En lång och härlig sovmorgon väntar. Tungt att höra det? ; )

Nu däremot blir det film!

två dagars ledighet


Eftersom tvåorna har haft yrkesmässa på sannarpsgymnasiet idag fick alla treor en ledig dag. Himla härligt såklart. Istället har jag och mamma sprungit in och ut i Halmstads affärer i ett par timmar.

Både studentklänning och studentskor fick följa med mig hem minsann. Nu jäklar är jag redo!


Ikväll blir det fotboll med mina damer. Dock har min årliga dos av benhinneinflammation kommit nu, så det blir att ta plats på avbytarbänken. Efter tre år i rad börjar man faktiskt bli ganska van. Men ni anar inte hur surt det är att inte kunna vara med nu när matcherna dragit igång och gräset är grönt och solen skiner. It sucks.

Nu ropas det käk.
Vi ses på tranan ladies.

53 dagar till studenten!


Det är först idag jag känner av att studenten faktiskt närmar sig. Det är på riktigt.
Idag hämtade jag nämligen ut den fina, vita mössan som ska sitta på mitt huvud den 12 juni.
WOPPA!

5 3  dagar, hur låter inte det? : D



skoldax igen


I morgon är det skolan som gäller igen. Det är hela 6,5 veckor sedan jag var där sist, nästan så jag har glömt hur man gör när man pluggar.

Tänkte sätta mig nu och skriva klart alla uppgifter som ska lämnas in i morgon. Varför sparar jag alltid allt till kvällen innan? Att jag aldrig lär mig. suck.

Nu ska jag bara prova min studentklänning igen... Sen ska jag plugga.

19-årsfest och fotboll


Igår var det partajj uppe i fröllinge eftersom lilla Kittan fyllde 19. Efter en hel del tårtätande, snicksnackande med fotbollstjejerna och paketöppning började ögongen kännas sådär jobbigt tunga. Trötta och slitna rullade därför jag och jöns hem till min säng istället där vi slocknade så fort lampan gjort desamma.

Idag vaknade jag upp bredvid samma dam jag somnade bredvid igår. Tur va? Efter alla knepiga drömmar kunde jag andas ut när jag såg att hon låg kvar. ha.
När vi fått i oss i frukost och trixat med ett och annat brummade vi iväg till eurostop där vi svirade runt i väntan på att klockan skulle bli 13.30.

Kajsas Halmia skulle nämligen sparka igång serien idag och det ville vi se såklart. Du är så galet duktig och det är minsann inte många som kommer förbi dig där ute på högerkanten. Jag är så stolt över dig : )


Akakak och Ajajaj

fyra i rad




Morgondagen laddas upp med dessa tre pinglor.

GIRLS ♥

äntligen helg.


Då var det ett par lediga dagar igen. SUPERNICE!

Jag har jobbat onsdag, torsdag och fredag, den här gången med en normal lön som tur är. Jag har äntligen lämnat tre-kronor-i-timmen-stadiet och kommer aldrig gå tillbaka dit igen!  :p

Ikväll blir det lugnt. Det blir att ladda upp både för seriepremiären och 19-årsfesten som är i morgon. Kittan fyller år och det ska vi fira såklart. Jag fick första livstecknet från henne tidigare idag på över en vecka..Så lever gör hon iaf. Det är ju det viktigaste.

Nuså börjar det lukta grillat här. Mmm! Och solen skiner. Life is good.

kärleksbrev


Idag ramlade det in ett kärleksbrev på posten. Ja tänka sig.

Nästa gång kanske det till och med kan vara på riktigt och innehålla sådär fint handskrivna ord så man smälter litegrann.
Nej men allvarligt, tänk att få ett brev där någon förklarar sin kärlek till en. Det måste vara det absolut finaste man kan få.

Kärlek är fint.


Mitt kärleksbrev var en studentinbjudan från Linnéa. WIE, nu ska det firas.

lekdag hos Jöns

Igår efter träningen körde jag hem till min fina vän Anna. När vi fått mat i magen la vi oss ute i stolarna och gottade oss en bra stund. En såpass bra stund att jag senare på kvällen var helt bränd. Så kan det gå.

Till slut hade vi tillsammans hunnit med att både somna, läsa hela fotbollsmagasinet, spana på utbildningar samt uppdatera varandra om våra allt för intressanta liv.

Vi kände därför för att ta en paus från solen en stund och Anna drog ut mig på en promenad på landet. Det var hur mysigt som helst och jag försökte glatt trampa på i gångmästarjönnes tempo. PUH. Tänkte att vi måste ju ha gått 1 mil, minst när vi äntligen såg vårt mål. hah knappast..


Jöns la sig ganska stiligt efter att ha gungat lite för mycket i solstolen.

Den tjejen alltså! ♥

SUNday


Vilken sommarvärme vi fick!

Låg ute och tog det lilla lugna en stund på förmiddagen innan släkten började rulla in runt 3-tiden.

Saknade dock den här pricken;
 
kusin vitamin.


Framåt kvällen satte vi oss på uteserveringarna en stund, premiär för året för min del. När vi några timmar senare fått nog av det körde vi vidare till Nickes där grabbarna grus självklart skulle lira fifa. En match funkar, även två. Tredje matchen däremot.. nja då är det inge roligt längre.

Istället brummades det vidare till ett betydligt mysigare ställe! Perfekt kväll som jag vill göra igen, igen och igen : )
iiiiih!

Nu väntar sängen på mig, så jag måste kila.

piCs från gårdagen
















Fler bilder på ansiktsboken.

Påskafton


Bättre påskväder än såhär kan det knappast bli. Den stora gula har visat sig hela dagen och verkar stanna ett bra tag till.
Ikväll blir det som sagt fest på hemmaplan då vi ska fira bror min lite smått.

Har sett att han och Tobbe har planerat in en massa lekar de senaste dagarna. Sånt är alltid roligt såklart! Kommer nog bli en toppenkväll.

Nähä.. Nu börar folket rulla in om 20 minuter. Dax att tända grillarna : )

G L A D  P Å S K!

Födelsedagsbarn



Grattis Grattis Grattis till Fredrik som fyller 21 idag.

Ikväll blir det därför fest på hemmaplan. Woppa!

Storebror


utekväll på Bulls


Efter en stund hos grannarna slopade vi spelkvällen och bestämde oss för att kolla läget i stan i stället.
Med fullastad bil brummade vi iväg och hamnade till slut inne på Bulls. Där satt vi och snicksnackade med massa känningar ett par timmar innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt igen.

Märks verkligen att våren är på väg. Fullt med folk på Halmstads alla gator. NICE.


Nu ska jag packa väskan och plocka fram fotbollsskorna och försöka hinna få lite mat i magen innan kusinen plingar på dörren.

CIAO.

Förresten.. Vad ska ni göra ikväll gott folk?

sista träningsmatchen


I morgon är det dax för match igen, den här gången mot LGM. Det är sista träningsmatchen innan allvaret drar igång. WIE.
Jag är så grymt spelsugen nu, ni anar inte. Håller fortfarande tummarna för att mina benhinnor och mitt knä ska hålla!! Om så bara en halvlek.
Tagga, tagga, tagga.

Nu slår vi till med en vinst ladies.
Vi ses i morgon på Tranan.


Nu ska snart jag och storebror kila in till Sörmans där spelkväll står på schemat.
Mysigt värre!

Ha en bra kväll mina vänner.

Påsklov


NU har jag äntligen påsklov! 11 dagars ledighet med andra ord, sug på den du.

Det var praktiken som drog ut på lovet ett par dagar, men nu är den slut och jag är så himla NÖJD! Fick superfina ord
med mig och det har varit hur roligt som helst nu i slutet när man fick mer eget ansvar.

Om ett par år är det du och jag camilla, och anna i labbet såklart. ; ) vilken oslagbar kombo!

 

Stilen på sjukan är inte dålig du..


solig tisdag


Nu ska det nog gå att få bilderna stora igen. Klicka på kompisar.


Det blev en solig eftermiddag till slut.

Eftersom jag har varit ledig idag har jag tagit vara på varenda soltimme. Dunkade winnerbäck och drack mammas flädersaft där ute i solstolen. I like!
När jag låg där och stekte ramlade det in ett sms som sa att mina varor från HM har kommit. WIE! Så nu tänkte jag kila ner till CITY och hämta ut mitt paket.

HAPPY DAY!

suck..


Jag har tydligen lyckats trycka på något så det inte går att göra bilderna större. Vad vet jag däremot inte.
Fixar till det där i morgon.

Nu ska jag krypa ner och kolla film : )

LEDIG I MORGON!

en hel hög med bilder!


Nu har jag tagit mig igenom mina 9482 bilder här på datorn. Jag hittade en hel drös med guldklimpar.
Foton är så grymt roligt att ha och får en att minnas hur mycket som helst.

Enjoy!

Göteborg 07



Gothia Cup 05



Stavanger 08




Sälen 08



Sannarpstider




Campingliv



Alexandra

sov gott!


Hur kunde klockan bli 00.05
Jag som hade tänkt krypa ner i tid idag. suck.


Nu har jag suddat ut mina meningar här i säkert fem minuter. Vi hoppar det här i kväll helt enkelt.
Istället säger jag kort och gott att; Det har varit en bra dag idag.

Måste även fråga mina damer hur dagen på Tranevall har varit?
Håller tummarna för er i morgon.

Nu ringer klockan om exakt 5 timmar..
Godnatt.

träningsläger



Tuffingar äntrar Tranan


Jönne glassar


Mimmi och Kitty drog sig iväg på äventyr...


...och kom tillbaks med en pizza. Här sitter de stenhårda bänkvärmarna.


grönt är skönt


någon som är hungrig? sötnos


GIRLS GIRLS GIRLS!

at Jönnes


Nu har jag och Anna suttit ute i solen och stekt en stund och snackat skit. Hennes taxvalp har växt ifrån galenstadiet så äntligen vågade jag mig hit igen.

Det är träningsläger som gäller hela helgen.. på Tranevall, ja tänka sig. Inga lyxglidare här inte. 
Dock ska jag hänga på sjukan hela helgen och kommer därför att missa det mesta av lägret. 

Snart ska vi dra oss bort mot city och käka glass innan fotbollshelgen börjar. 

NICE!

message


Vill du hålla någon timme till mig i morgon för lite mys och skitsnack, Anna?
Ska nog lyckas vara klar runt 2-tiden.

Drar mig snart till sjukan och där är man inte kontaktbar minsann.



- ♥ -

1 april


Har du blivit lurad idag?
Jag har klurat på ett bra april-skämt hela dagen som jag tänkte dra för en stackars själ. Tur för dig att jag inte kommer på något!

Det är underbart väder idag, 14 grader till och med.
Satt ute i solen och stekte idag medan jag väntade på att mamma skulle sluta för dagen. Najs!

Nu däremot ska jag dra mig mot Tranevall. Idag är det premiär ute på gräset. Dock blir det att spana från sidan idag för min del eftersom mina knän och benhinnor strejkar. Så tråkigt!!!

Men.. gräsplan, en kväll med mitt team och härligt solsken. Vilken dag!

RSS 2.0