en favoritplats


I morgon åker jag ner till Torekov och hälsar på mamma och pappa som är nere med husvagnen.
Torekovs camping har varit en favoritplats i alla år och det är rena lugnet att komma ner dit.

Jag älskar det stället.



Alexandra - stannar till lördag, sen är det röj i Frisagård!

liseberg


Det kändes som att hela Sveriges befolkning befann sig inne på Liseberg igår, tyvärr. Att stå i kö 1,5 timme för att få åka balder i 2 minuter var väl inget att hurra för direkt.

Eftersom Karin skulle avklara ett par timmar på jobbet innan vi kunde sätta sikte mot götet kom vi upp ganska sent på dagen. Vi kom därför fram till att åkband inte skulle löna sig det minsta och köpte oss istället ett par löjliga åkkuponger..
- Aldrig med Liseberg utan åkband, det är en sak som är säker!

Men trots folkmassan och våra ynka åkkuponger skrattade vi oss igenom dagen och fick oss ett par rejäla kill-i-magen-stunder.








mmm som i...




Den vinsten satt fint ska jag tala om!

sov gott!



fullt redo för min 1.60...


Min energi står och hoppar på nollstrecket samtidigt som kroppen skriker efter sömn. Jag somnar överallt just nu. Soffan på jobbet, vibäcksvägen, i väntan på träning, omvårdnadsmöte..Hm, inte okej.

I morgon är jag LEDIG med stora bokstäver och en sovmorgon är antagligen precis vad jag behöver.

Framåt middagstid i morgon kommer jag vara full av ny energi och redo för lekplatsen Liseberg. NICE! : D

what a night!


Torsdagens fiesta kan ha varit bästa kvällen på hela sommaren! AH, det var så grymt roligt.
Kvällen började med en supermysig uppladdning ute i Frisagård med dunk av Uggla och massa bus tillsammans med vänner.

Ute på dansgolvet i Tylösand var det fullt ös medvetslös, ungefär. Siepen hade med sig alla sköna partydängorna i bakfickan och hela golvet både gungade och sjöng med.

5 av 5, utan tvekan.

En mysig avslutning på det hela dödade mig lite grann! : )

status


Alexandra Karlsson
ska snart öppna kvällens första cider i väntan på att arbetarjönne ska inta sin hemmaplan.

A - ikväll, ikväll, ikväll.

swing it...


Igår svängde vi minsann loss på västerhagen till inga mindre än dansbandstoppens Scotts!
Eftersom sångaren i bandet är lika fräsch som hans röst tog jag plats utanför dansgolvet under första halvan av kvällen och vilade istället ögonen på denna man. Och där stod jag bra kan jag meddela.

När Anna och Hampus dansat sig varma ute bland folkmassan lämnade vi hagen en stund och tog oss ner mot hamnen för lite frisk luft. Mysigt, vackert och blåsigt men samtidigt så stilla.

När vi någon timme senare åter var uppe på banan igen knöt även jag på mig dansskorna och försökte hänga med i grabbarnas takt så gott det gick. Och det gick.


I vackra Haverdal

I like it like that.

Alexandra - goo tisdagskväll.

minigolf på punch


Igår körde jag inom Frisagård och plockade upp en söt Anna innan vi fortsatte ut mot Tylösand och Punch. Där mötte vi upp ett gäng grabbar som även dom var sugna på att putta golfbollar en stund.

Min första putt var så dålig
att jag nästan vände och gick tillbaka till bilen samtidigt som både motståndarlaget och mina medspelare garvade gott. Efter ytterligare en hög felträffar tyckte även jag att det hela var lite komiskt och insåg att det nog inte blir mycket bättre än så här. haha!



Alexandra - mysig söndagskväll.

väst är bäst på fest


Jag och storebror slog till med hemmafest i lördags i utbyte mot tre hjärtans dansgolv.

Vid 20-tiden fylldes huset med favoriter och det blev en skön blandning av både folk och åldrar som svirade loss lite varstans.

Efter många timmar av dans, sång, musik, alkohol, singstar, skratt, gitarrspelande och annat trevligt stod klockan och tickade på 06.00 och det var dax för sängen..

Jag tror minsann att mina vänner är bäst! : )













fler bilder på facebook.

en bästa vän.



Jag och Kajsa tog vara på en fin sommarkväll förra veckan i form av godis, en sjö och massa prat. ♥

dopp i det blå


Sol, sol, sol och en pool!

Den stora gula har visat sig hela dagen lång och jag har varit ledig, himla passande! Stranden, stranden och åter stranden såklart. Låg där och stekte ett par timmar tillsammans med Camilla tills magen skrek efter mat och sanden var precis överallt där den inte skulle vara. Eftersom vi inte var speciellt sugna på sandwich tog vi istället bilen upp till Camillas place där vi låg och gottade oss vid poolen en stund.




Nu däremot ska jag och Kajsa köra ner och köpa tisdagsgodis för att sen gasa vidare mot Kallhagasjön en stund. Mysigt värre!

Alexandra - sommar

Monday


Gårdagen spenderades med den här grabben.
Satt först ute i det gröna och fingrade på gitarren en stund tills solen blev alldeles för varm och vi istället brummade ner till haverdal och slängde oss i det blå. WOPPA!
Snart räcker inte fingrarna till längre för årens dopp. Det är så det ska va : )
 
 

winnerbäck


Min stora favorit sedan många år tillbaka släpper ny skiva till hösten och det är himla trevligt såklart! Jag ser fram emot många sköna sommardängor med texter som får en helt mållös.

STORT plus i kanten är att den här mannen även kommer göra spelningar i höst. 30 stycken närmare bestämt.
Jag är där när han spelar i götet.


13 juli


En ledighet på två dagar landade hyfsat skönt i kalendern ska jag tala om.
Nu är det bara solskenet som saknas.

I övrigt rullar the best days of my life på riktigt bra just nu samtidigt som inkomsten hoppat på samma tåg. YEY!
Bonus på det är att om exakt 1 månad fyller jag 19, vilket å andra sidan är lika meningslöst som 17 och kommer ta mig igenom systemets kö lika lite som nu.

Nu måste jag krypa ner i sängen och gömma händerna under kudden innan även de tre stackars naglarna som är kvar ryker..

tre hjärtan


NICE kväll igår! Lätt en femma av fem möjliga.

Började med en mysig middag med familjerna hos Sörmans för att sedan köra vidare till Karin där vi satt och snicksnackade en bra stund. Folket drack och spelade kubb.. och drack lite till.

Eftersom bussarna inte alls gick som vi ville tog jag beslutet att även idag sätta mig bakom ratten. Att jag inte gärna dansar nykter hade jag totalt glömt bort när vi klev upp på dansgolvet inne på tre hjärtan och hookade upp med massa goingar. aaaaa Igen, Igen, Igen!


Favoriter

fiestafesta

 

I torsdags efter många om och men satte jag mig bakom ratten med ett gäng grabbar i baksätet och styrde mot Tylösand och Fiesta.

Inne på dansgolvet hookade jag upp med lilla rara söta Anna som var en glad prick denna afton ; ) Anna svängde på riktigt bra medan jag gjorde ett tappert försök att hänga med. Men oooutch; Jag dansar aldrig nykter har nog sina spår i mig, tyvärr.

Det var ett riktigt bra ställe i övrigt och jag tänker absolut ge det en ny chans i sommar, dock utan jobb dagen efter och utan bilnycklar i bakfickan...

JUMP!


Skallen är fint på sommaren minsann!


 

Jag och Camilla brummade runt på väst en stund i Tisdags och stannade till slut på Haverdals fina höjd. I like!
När vi stojat runt där en bra stund körde vi vidare till Ljungbacken där vi satt och njöt av jackson hela kvällen.

SUMMERTIME!

a.



A - I win, You lose.

sommarkväll


I Fredags efter en trevlig förfest hos herr Hvit lämnade vi Sveriges sommarvärme för ett tag och drog oss till Moskva. Fler resor dit i sommar, ja tack!

Det blev dans, dans och dans. Och det var varmt, varmt, varmt. Vi varvade dansgolvet med snabba steg ut på storgatan för att fylla på med svalkande luft. PUH! Dansgolvet blev ju knappast mindre hett av alla snygga vänner som svirade runt där ; )

Runt 2-tiden lämnade vi utlandet och drog oss bort mot kebabkungen för att fylla på förrådet. Därefter blev det en promenix bort till 351 och någon timme senare var jag långt bort i drömmarnas land.

It's all black.











RSS 2.0