hålligång natten lång


Vilken dag det var igår! Sol, sol och sol! Kvällen var helt ljummen och jag och anna satt och laddade upp inför utgång i kvällssolen i Harplinge : ).

När vi några timmar senare var inne i stan tog vi bussen till Patrik där vi satt och snicksnackade någon timme innan vi vandrade in mot vimlet.
Blev rundor lite varstans innan klockan till slut visade 02.00 och de flesta portarna stängdes igen.

Istället hoppade vi in alldeles för många i Simons bil och hamnade till slut hemma hos jonatan i Haverdal där efterfesten var i full gång. Det var dansband, drinkar, tidningsdans, musiktävlingar osv..

När klockan slog 04.30 var vi ganska nöjda och jag kröp istället till kojs bredvid en väldigt mysig prick.










28 maj


Idag, idag, idag! Betygen är satta och från och med nu tänker jag inte skriva en enda rad till på sannarpsgymnasiet.
NICE! Jag ska njuta av varje sekund vi har kvar tillsammans och det ska bli underbart att bara få vara utan någon som helst press.

Vart har dessa tre åren tagit vägen? Vi är verkligen i mål nu och det kan inte kännas annat än bra.
Snart börjar the days of my life.

Att vara född först på 90-talet är inte så dumt trots allt!

:D

skolpress...


Aldrig mer skolarbeten...trodde jag! Så får jag ett samtal från en av mina lärare som säger att jag kan höja mig om jag skriver en enastående uppsats.
Väldigt gulligt av henne att tänka på detta samtal dagen före betygen ska sättas. YEY.

Jag har skrivit två rader och det handlar än så länge om ALS! Jag har varken ork eller lust till det här kan jag meddela. Inte tid heller för den delen. Fotbollsträningen börjar om 1 timme och jag tänker vara på plats, det är en sak som är säker. Kanske att några smarta rader dyker upp under tiden som jag sparkar boll, vem vet. För här och nu lär dom inte dyka upp i alla fall..

Nu är det tranan som gäller!

just nu.




I hope that you can hear me miss you.
lite så känns det just nu.

Ja, för i den här takten lär det ju knappast hända något.

jocke och elin 18


Precis som jag anat blev gårdagens firande så bra det bara kan bli. Jocke och Elin har äntligen fyllt 18 och det firade vi ute på landet i ett stort partytält.

Alla var taggade, glasen var fyllda och dansgolvet gungade. Utedassen var på plats, musiken svängde och vädret var helt på vår sida hela natten lång. Ni hör ju själva!

Det går inte att ha tråkigt med gårdagens partyfolk, det är ett som är säkert!











Tack för en grym kväll!

igen, igen, igen.. :D

21 maj


Efter att jag lämnat storstaden och släpat på en stor bag i en evighet var jag äntligen tillbaka på hemmaplan.
Smått seg efter gårdagens firande slängde jag mig i solstolen där jag blev liggandes tills Anna kom och skrämde halvt ihjäl mig.
fyyyyy dig, hämnden är ljuv.

Där satt vi och gottade oss i ett par timmar tills vi bestämde oss för att göra ett provåk på fredriks minicross. Runt huset, runt busken, runt huset och så vidare.. När Anna varit nära att dundra in i fredriks bil bestämde vi oss för att det nog var bäst att stanna där. Men det var roligt så länge det varade!

Ännu en mysig dag.


Strax är det dax för taxi Alexandra att rycka in och hjälpa sin bror att komma till vimlet. Vad gör man inte?
Sedan blir det jag och tv:n.

bad taste


What a night.
Fina människor med fula kläder omringade mig under större delen av kvällen.
Till slut lyckades vi även få gung på dansgolvet inne på b&b, sen var det bara att köra!

Efter att vi framåt småtimmarna besökt korvgubben och vandrat halmstads alla smågator igenom slocknade vi gott i Sandras 1.60 ska ni veta!








Tack för ett par grymma timmar.

uppladdning...


Ikväll är det STUDENTFEST med tema bad taste.

Vi ses på B&B alla treor!

:D

snart i mål


Nuuu slutspurtar vi!
Jag håller för tillfället på att knapra ihop ett av mina sista arbeten. YEY! Det har blivit lite av en dålig vana att börja med allt dagen innan inlämning nu på senaste. Men det verkar ju funka lika bra det, så varför inte?


Den här veckan ser riktigt bra ut för oss studenter då det är klassdag i morgon och dessutom står ledigt i kalendern torsdag och fredag. Som bonus på det är jag husvakt onsdag - söndag vilket innebär många timmars göra-precis-vad-man-vill-tid.

tillbaka till skrivandet...

mysig grillkväll


Igår var det grillkväll hos Johan (annalarssons bror) som gällde. Packade ner grillgrejjer och brummade sedan mot stan där jag mötte upp damerna nedan. Efter en del snicksnackande tändes grillen och grabbarna började rulla in.

Klockan 20.21 sattes tv:n på och det var dags för Sverige att göra en insats i Eurovision. Heja heja. Räckte ju inte riktigt ända fram.. men 21:e plats är bättre än sist.

Grabbarna och Mina (johans flickvän) drack på bra medan vi alla tre hade varsin bil som väntade utanför. Attans. Jag lyckas alltid pricka in taxikvällar på de kvällar som är som bäst.



Mysig kväll med fina vänner! ♥

go combo


Underbar var Underbart - kort och gott.
Grymt roligt att få dra en utekväll med annalarsson igen.
Blev dock inte så många timmar inne på dansgolvet då vi hade minst så trevligt en trappa upp, som vanligt!

När vi väl tagit oss ner stötte vi ihop med delar av boels som shakade till schlagerlåtarna tillsammans med oss. NICE!
Åter en grym kväll.


igen, igen, igen...

another





yes.


Ibland undrar jag om inte allt står skrivet i stjärnorna!

sjukling - check


Fördjupningsarbete - check
Arbete om döden - check
Utvärderingar om olika föreläsningar - check

Nu börjar listan betas av minsann. Orden som lyder att allt löser sig har följt mig ett par år nu och kommer fortsätta hänga med. Vill man bara så går allt!


Efter att jag tvingade anna att sitta med mig ute i kylan i måndags har jag gått och blivit sjuk. Men det var ju DM-match, stod 4-4 och var riktigt spännande. Det var svårt att komma därifrån som ni säkert ser.

Så nu tänkte jag därför åter lägga mig och fortsätta min kurering tillsammans med OC.

fotbollskväll


Nu har mitt jobbschema för hela sommaren rullat in och det är riktigt, riktigt NICE ska jag meddela!
Nu gäller det bara för den stora gula att hålla sig framme.

Snart är det dax att brumma mot tranevall där det blir fotboll hela kvällen lång. Damerna tränar och herrarna lirar DM mot Kornhult/Hishult.

: D

tillbaka till böckerna...

sol och värme sökes


Eftersom jag har ett fördjupningsarbete som ska lämnas in på onsdag och jag inte har skrivit en endaste rad borde jag verkligen ta tag i det där..

Istället sitter jag och spanar på resor nu innan studenten. Det lutar faktiskt åt att dra den 26 maj - 2 juni.
Det enda problemet som finns just nu är att Camp Sannarp är den 2 juni vilket sägs vara en grymt rolig grej med alla sannarps treor. Så.. ni som medverkat på detta camp tidigare år. Är det något att ha överhuvudtaget?


stek i Alanya 07

at Alex's place


Anna här.
Eftersom det tar en halvtimme för Alexandra att skriva ett blogginlägg denna kväll så tar jag på mig uppgiften. Inget ont om Alex, en förtjusande dam i övrigt. Jag kom hit vid lite över sju. Innan Statoil i Getinge stängde var vi där och handlade gotte och pumpade däck. Ja, tro det eller ej men när vi kom ut från macken med våra gottepåsar i högsta hugg så hade höger framdäck punkterats. Vi misstänkte genast den polska bilen som parkerat bredvid och som nu var borta. Tur att Getinge har Statoil och tur att vi blivit godissugna just den här kvällen så vi kunde fylla på luft. Hoppas att bilen behåller luften i däcket så jag slipper cykla till Harplinge imorgon. Match på tranan 16:00 för er som vill se på när vi slår VR08 på hemmaplan. Nu jäklar ska vi ha våra tre första poäng. Det ser inte bra ut på måndagsmorgonen när man öppnar HP och läser att Harplinge IK har 0 p i seriespelet. Åter till Alex... God natt!


message


HEY kompis.

Smid ihop något roligt som vi kan göra i helgen, så rings vi i morgon.

herrmatch i skrea, roadtripa lite, spela minigolf eller bara grilla och chilla är ju bara några av alla världens förslag.
smid på hjärtat!

 

PEACE and LOVE

jag vill jag vill jag vill.


•jag vill att mina förbaskade benhinnor ska sluta vara inflammerade så att jag kan få lira på grönt gräs igen med några av de bästa tjejerna i världen.
•jag vill att camilla ska sätta sig på ett plan från frankrike så att vi kan välta i diket, köra vilse i ösregn, laga pannkakor och få maxpoäng på "hon har ett sätt".
•jag vill att sommaren ska komma på riktigt så att jag kan hänga i haverdal, vara ute natten lång, få brunbrända ben och leva en students lyckliga dagar.
•jag vill vinna tillbaka all den förlorade tid med mina vänner som dessa tre senaste åren har tagit ifrån mig.
•jag vill att winnerbäck ska sjunga på brottet så att jag kan stå längst fram med solen i ögonen och skrika mig hes till "åt samma håll".
men mest av allt vill jag att du ska komma hem och dränka mig i kyssar och hålla om mig så nära att jag kan känna dina hjärtslag.

HEY



- over the rainbow

chelsea - barcelona


Jag somnade! Tre hela timmar till och med. Lycka till att john blund kommer kunna fånga mig igen om ett par timmar.

Nuuu blir det fotboll en stund, chelsea - barcelona med andra ord.
Jag håller på barca såklart. Där har ni ett gäng som vet hur man hanterar den där runda.

gissar vinst för barcelona med 2-1..

Måste kila, bollen sattes igång för ett bra tag sen.

regn och rusk


Regnet tänker tydligen fortsätta ösa ner på oss.

Himla klockrent att det finns busskurer på varenda busshållsplats i hela samhället utom där jag stiger på. Tacka vet jag paraflaxet.


Rena rama filmvädret idag som sagt. Tänkte faktiskt krypa ner med lite godis nu och försöka hålla ögonen öppna.
Seth Cohen brukar lyckas bra.

Dont blow away!

födelsedagsbarn


Två pluttar har gått och blivit 19.
GRATTIS till er.

   
sommaren 06                                                    sommaren 04

lika snygga nu som då! ; )

bollen är rund


Om en liten stund är det dax att köra till tranevall och sparka boll i någon timme. Det var så grymt roligt att få känna på det i lördags. Nu är det bara för mina ben att hålla så kör vi på söndag igen.

Herrarnas b-lag möter HÅFF ikväll 19.00, så ska även försöka spana in andra halvlek där. Fullt hus på tranan helt enkelt.



A - fotboll är livet.

happy days


Hallå där.

Det märks verkligen att skolan lider mot sitt slut. Inställda lektioner, hemtenta hit och snart avslutade kurser dit. Jag går knappt i skolan längre. Självklart har vi en del stora arbeten kvar, men vem har inte det?

Jag njuter av varje sekund ska ni veta. 

V e m  v i l l  v a r a  e t t a  n u?  : D


dagar


1 4.

3 maj


Efter ett par riktigt härliga dagar verkar den stora gula stanna bakom molnen idag.

Sitter därför och skriver ett par rader på ett skolarbete varvandes med knarkning av allergipiller.
Goo kombo de där.

Ögonen rinner, näsan kliar och jag känner mig helt tjock i bihålorna. Men jag är inte bitter.

A - tillbaks till arbetet...

♥ ♥ ♥


Gårdagen både började och slutade inne på tre hjärtan där en skön trubadur höll partyhumöret på topp. Känns som att en hel del sommarkvällar kommer dansas bort i den lokalen.

När portarna stängt igen blev det häng med anna, jöök och linus tills trion vandrade bort mot mcDonkan och jag istället mot norre port och 351:an.





Kameran la av redan under första timmen, så mycket mer än så här blev det inte.

sunshine


Igår blev det häng med JÖNS, Vi grillade och chillade. Stekte i stolen och spelade spel i solen.
Himla trevligt som vanligt.

Efter att folk blivit grillade på tv:n och jag vilat ögonen i soffan en stund kändes sängen som ett utmärkt alternativ.
Anna brummade hemåt och jag kröp ner i min alldeles för stora säng.

Tack för igår min sköna.



Om 20 minuter ska jag gasa iväg till tranan och möta upp mitt team då det är dax för seriematch. Puuuh vad hett det kommer bli.

Ikväll är det på det igen. WOHO!
Vi ses på tre hjärtan gott folk.

Sol på er.

valborgsmässoafton


Efter ett par livliga timmar at Simons place kilade vi vidare till en lång kö utanför mårtensson. Som vanligt stod kön mer än stilla..
Till slut kom vi in i alla fall och kylig kö byttes mot het bastu. Men vi klagade inte, istället entrade vi dansgolvet där vi också höll till största delen av kvällen. Grrrym kväll med grrrymt folk.
NICE!













DIE BRAT DIE.

RSS 2.0