laserdome


Om en stund ska jag köra mot stan för att kriga inne på laserdome. Var riktigt längesen jag spelade så det blir säkert roligt.

Efter någon timmes skjutande ska jag vidare till lasse. Kanske käkar något på stan, får se vad vi känner för. Runt 19 är vi iaf bjudna till Jerker där en hel hög med trevligt folk kommer att vara. Najs.

Nu gott folk, nu är det uppladdning som gäller om jag ska lyckas skjuta ner mina motståndare.

Ha De.

lyckad kväll

Efter gårdagens skoldag var det snabba puckar som gällde. Hem och duscha, fixa klart allt inför kvällen samt sätta levern i standby-läge. Därefter var det vidare till jönnes några timmar för att ladda upp med det sista.
Runt 18-tiden körde vi vidare mot stan och anna larssons place där tjejerna väntade. Där blev det käk, tjejsnack, massa mys och en del spelande.

Killarna började ramla in vid halv 10-tiden och sen var det hela igång.
Mycket lyckad kväll som slutade nere på Underbar.

Extra kul att träffa så många vänner! ♥

Kameran vilade under stora delar av kvällen, så de flesta bilderna är från de först timmarna hos lasse.
Enjoy.


















ord




Never let the fear of striking out keep you from playing the game.

28 januari


I juni kommer jag stå där och fråga mig själv varför jag inte bara bet ihop och läste de där jäkla sidorna eller inte la ner de där ynka extra förbannade timmarna. jag vet det så väl, men vad hjälper det? Motivationen står och trampar på nollstrecket.
Men det löser sig. Det gör det alltid.

OC-boxarna står här bredvid och bara väntar på att få hoppa i dvd:n. Kanske att jag kan hitta lite motivation hos familjen Cohen. Det är lätt värt ett försök. Yes.

Ja ni ser ju själva.

släkten är värst?

Vill även passa på att önska Hanna en härlig resa till Thailand. Antar att det är där den stora gula visar sig om dagarna, för inte är det här iallafall. Bring it home..


Snart 3 år gammal bild. Lanzarote 06

Alexandra - släkten är värst? näääver din bäver.

då var det måndag igen


Vilken dag. Jag och mina härliga vänner i klassen har verkligen garvat oss igenom dagen. Åt precis allt och ingenting. Oj vad jag kommer att sakna er sen, och Oj vad vi ska njuta av den sista tiden tillsammans!


När skoldagen var över tog jag och Kajsa en lunch på stan. Måste säga att det finns en viss stjärnglans över den tjejen ;)



Nu däremot laddar vi upp batterierna rejält inför fredag. Jag veeet att det bara är måndag idag, men den kvällen kommer bli grrrrym och det gäller att tagga igång i tid. Vår vän Annalarsson fyller 21 och alltså ett år närmare pension, klart det ska firas.
Hon har faktiskt redan börjat pensionsspara! Hur galet låter inte det?

gitarkameratene


En bild från förra helgen då vi körde hemmakväll hos victor. Efter någon timme med sällskapsspel plockades gitarren fram. Det har blivit en självklarhet på senaste. Men samtidigt, finns det något mysigare? : )

Det är bra att ha vänner som kan det där när man själv inte har det i fingrarna.


Emma och jag gömmer oss bakom kameran samtidigt som fippe försöker sig på en melodi.

California here we come

Hejhejhallå.

Det har varit en väldigt lugn och skön kväll i form av let's dance och massa OC. Boxarna har stått och samlat damm ett bra tag nu och idag blev jag så himla sugen på några avsnitt. Satte igång avsnitt 1 och nu är jag fast. igen. Jag har ju en del timmar framför mig som tur är.

Sandy: Since the minute you were born, I knew I would never take another easy breath without knowing that you were all right!
Seth: So I'm like asthma?

Summer till Seth: Your breath smells like Marissa! You are so drunk!


Fredag

- vilat ut det sista av sjukan
- fått ett snabbesök av camilla

Lördag
- storstädning i mitt rum
- mysa med camilla på em innan hon flyr landet ♥

Söndag
- förhoppningsvis träning med mina damer

Alexandra - dax för ett avsnitt..

she's leaving


Jag vet själv hur tråkigt det är att inlägg efter inlägg läsa om nedgångar eller hjärtan som har fått sig en smäll.
Jag kände bara att jag ville få ut lite av det som snurrade inom mig.

Men nu mina vänner, nu tar vi oss i kragen! : )


Efter snart en veckas sjuka börjar jag komma på benen igen. Antagligen har influensan varit på besök. Jag bara måste vara frisk till i morgon eftersom jag ska träffa min fina vän Camilla då. Hon flyttar till Frankrike på söndag. Hur långt bort är inte det? Jag har nog inte riktigt fattat det än!




här är en del av våra äventyr. finns en hel hög med bilder, men jag tror jag nöjer mig här idag! :p
många av bilderna är från sommaren 06, den sommaren var så mycket du och jag. VI ♥

Nu väntar soffan på mig igen, den har blivit som en nya vän den här veckan.

aT kittans









Det var en trevlig kväll med supergod mat och efterrätt som kittan hade fixat! Framåt 22-tiden när de andra åkte mot stan körde jag istället hem till min säng då min kropp inte var som den skulle. Antar att influensan är på besök. Det är tråkigt att vara sjuk och det är tråkigt att missa träningen! Men så är det.

Hoppas er kväll var najs tjejer.

musik och tankar


Livet är allt bra konstigt ibland. Tankarna fortsätter att snurra runt och jag står väl i princip stilla och bara trampar. Jag kommer liksom ingen vart. Om det är bra eller dåligt att tänka så mycket har jag ingen aning om, men det går inte att undvika. Det är mycket jag inte har en aning om just nu.
Varför ska det vara så svårt? Jag vill så mycket mer än vad jag klarar av för tillfället. Vem har lånat all min energi och glädje och skakat om hela mig?
Det är tomt där allra längst inne och man känner sig så sjukt liten. Huvudet är fullt med tankar men det går bara inte att få ordning inom sig. Åh, Ni vet?

when I close my eyes it's you I see,                                                                             
and it hurts so bad inside of me.


idag är det jag och winnerbäck. han säger så mycket klokt och har precis rätt ord. Yes.
Res mig upp, ge mig lust att hänga på!

18.00 hos Kittan är det som gäller för kvällen. Mysigt värre.
Har ni tur kommer det upp pics här i morgon.

Ha en bra kväll

Lights will guide you home


2009 hade absolut kunnat fått en bättre start. Jag vet varken in eller ut för tillfället och känner mig faktiskt ganska tom samtidigt som alla tankar snurrar runt, runt, runt.

Det här känns, det känns verkligen långt där inne och jag vet inte vad som händer med mig.
Jag brukar alltid säga att tiden läker alla sår eftersom det faktiskt är sant. Hur lite man än vill höra det så ligger det väldigt mycket i de orden. Det känns bara väldigt jobbigt just nu.

Fina, fina vänner. Ni är bäst. vet ni det?

Alexandra - du saknas mig

Don't!


D O N' T  S T OH E R E.

2008


Det var ett bra år. Men det var absolut inte det året.

Våren - Lasse fyllde 20 och slog till med fest, jag åkte till Egypten, en hel drös fyllde 18, det var lagfester, tandställningen togs bort, sommaren började komma och vi hade de första grillkvällarna.

Sommaren - 89:orna gick balen och tog studenten, vi fick sommarlov, jag jobbade, årets längsta dag kom och vi firade midsommar, vi hängde på stranden, jag träffade Micke, Vip på gothia cup med fia och emma, passade även på att leka av oss på liseberg, campade med sörmans, jag fyllde äntligen 18 och tog körkort, hade massa utekvällar och hängde allt mer med Jöns. Var även på Winnerbäcks konsert.

Höst - Körde gokart med laget, vi hade fler lagfester, åkte upp till stavanger, studentfesterna drog igång.

Vinter - Efterlängtat jullov, drog upp till sälen med lasse samt umgick med fina vänner.

Det är väl ungefär så det har sett ut. Ska bli spännande att se vad 2009 kommer att ge för minnen!


Nu ska jag kila in till Kajsa igen och spela guitar hero.

Tillbaka på hemmaplan


Efter ett par grymma dagar i sälen är vi tillbaka på hemmaplan igen.

Nyårsafton får fem toast (Y) Vet inte riktigt vad jag ska skriva förrutom att vi hade riktigt, riktigt kul. Det var skönt att få komma iväg ett par dagar och bara vara. Kanske slänger upp ett par bilder i morgon, annars får ni spana in facebook.

Träffat Micke igår och idag och strax ska familjen kila in till sörmans för att käka och umgås en stund.
Senare ikväll blir förfest hos annalarsson och sedan Underbar. Har hört en del folk som ska ut ikväll så det kan bli najs : )

CIAO

RSS 2.0