update


Thailand ar helt underbart!

Vi har det varmt och gott, ca 35 grader. Hotellet ar superfrascht och havet ligger 100 meter bort. Sa vi klagar inte :)

I gar var vi pa phi phi. Fick dock regnet med oss vilket forstorde stamningen lite.


Jag kanner mig lite stressad da tiden star och tickar nere i hornet, sa hinner tyvarr inte slanga upp nagra bilder idag. Men det kommer, det kommer...

Jag hoppas ni har det bra hemma, aven om kylan verkar ha kommit till er.


Tanker pa er kara vanner! ♥


Jag siktar in mig på Thailand!


THAILAND
nästa!

I morgon lämnar vi kylan och snön för ett tag och siktar in oss på betydligt varmare breddgrader. Väskan är nästan färdigpackad och jag börjar få rejält med resfeber. Allt är som det ska.

Smaskiga bilder kommer när ni minst anar det - så håll utkik!


Vi hörs när vi hörs och ses den 18 december! :)



A - sovdax.

Jag anropar...


...Camilla Sundqvist! Vart i hela fridens liljor håller du hus när jag behöver en packningsexpert?


A - I'm all alone and I need you know!

Jobb och jultider.


Min boss ringde mig tidigare idag och gav mig alla jobbtider före, runt och efter jul. Jag har en riktigt go känsla i magen just nu! Vem vill inte jobba 7-13 på julafton och tjäna en rejäl slant? Helt klart jag!

Alla andra dagar klingar också så himla perfekt! Det känns väldigt skönt att jag fick reda på alla jobbdagar innan jag drar iväg till värmen.

:)

A - Whop whop!

Vi drar till Malmö.


Fredag och lördag har spenderats nere i Malmö i Annas sköna lya! Inflyttningsfest stod på schemat och kvällens tre värdar hade fixat och donat top notch och gjorde kvällen till ett enda stort ös.

I 8 av 10 fall är alltid förfesterna kvällens höjdpunkt medan stadsröjet ofta blir på en ganska låg nivå. Så även i detta fall. Å andra sidan har vi nu sett KB och fick dansa loss till en klassiker från Håkan. Helt ok!

När jag och herr Tham bestämde oss för att kasta in handduken och lämna krogen bakom oss snurrade vi rundor i kvarteren i en halv evighet innan vi förstod vart vi var någonstans. Det var ett nöje i sig. När vi äntligen kunde sätta nycklarna i låset dröjde det inte lång tid tills vi slocknade i Annas 1 och 20.

Lite sådär lagom bakis och go sprang vi runt på både Ikea och väla halva lördagen! Fick med oss allt vi skulle ha så det fick det helt klart vara värt!

U n d e r b a r t att få lite häng tillsammans med min kära vapendragare igen såklart. Jag saknar det!

Tack för helgen ♥

18 november


Hej alla balla.

Jag har nästan inga ord att skriva till er då jag knappt gör något nuförtiden. Inte något som är intressant för er att läsa om i alla fall.

Det är bara 7 dagar kvar tills jag och Emma drar iväg till sol och värme. Det längtar jag till.

När jag inte jobbar hänger jag mest med min kärlek och jag blir bara mer och mer kär i denna kille för var dag som går. Det är en ball känsla!


NU däremot borde jag verkligen åka in till stan och fixa en del saker. Men jag är sådär lagom sugen på att sätta mig på den där bussjäveln om jag ska vara ärlig. Buuu.


Kom hem och skjutsa mig på din DBS, Anna!

Det går bra nu.


Det går bra nu kompis, det går bra nu!

annalex.



AH, vi kör igen!


OJ vad skönt det är att vara helt ensam hemma. Att ha huset alldeles för sig själv, göra precis vad man känner för och spela musik precis hur högt man vill. Jag gillar det.

Idag är en sån dag. Det är grått ute, jag är ledig och har precis tryckt i mig lite lunch eftersom sovmorgonen gjorde att det blev supersen frukost. Det är skönt när det inte finns några speciella tider.


Klockan 16 kommer Tobbe och Mikael hem från jobbet och då ska jag ge grabbarna en match nere på gymmet. Eller så är det dom som kommer att ge mig en match. Antagligen det sista. Jag har inte varit där nere på en lång evighet. Inte tränat något annat heller för den delen. Det känns som att det är läge att ta tag i det där nu.

Håll tummarna för att det där viktiga suget håller i sig i mer än 2 veckor den här gången!

RSS 2.0