Götet nästa!


Hallå igen.

Då var det Göteborg nästa. Väskan börjar bli lika redo som jag och nu är det bara tågtiden som inväntas, 14.19 med andra ord.

Måste även ner till jobbet nu en sväng och lämna in lönelappen. Viktiga grejer de där.

Ha en fin helg godingar så hörs vi på söndag igen.


det är visst nån som är tillbaka...


På lördag ska jag och Kajsa se Winnerbäck i Göteborg och det kommer antagligen bli grymt. Hade mer än gärna fått en glimt av låtlistan men det verkar vara ett tungt projekt. Tyvärr.

Dock hade jag blivit mer än lycklig om Lasse tagit ton till några av låtarna nedan. 

Kom änglar
Där elden falnar (men forfarande glöder)
Elegi
Hjärter dams sista sång
Inte för kärleks skull
Åt samma håll

Någon av Du får mig, Du hade tid, Faller eller Hugger i sten.

Kom ihåg mig då, Söndermarken och Solen i ögonen brukar vara givna på hans konserten, och kommer antagligen spelas även på lördag. NICE!

Alexandra - lyckorus!

sommar sommar sommar


Sommaren är en klar favorit i mina ögon för att...

Man kan ha mysiga grillkvällar med vännerna


Man kan leka i familjen Sundqvists pool


Man kan förfesta ute i trädgården vilket är ren sommarkänsla om något!


Den stora gula gör kvällarna helt ljuvliga


Man får fira årets längsta dag. Vad gör det väl att blommorna på kransen
inte ville vara med på kalaset?


Man kan leka av sig på ett underbart skallen


Man kan mysa vid kallhagasjön


Minigolfen får liv igen


Man kan hänga nere i Torekov


Man kan festa hela natten lång, utomhus


ny vecka, nya möjligheter?


Måndag, måndag, måndag
- bussen till stan för lite ärenden
- kolla upp tåg inför fredag
- ner till gymmet och lyfta skrot med Kajsa

Vilket dystert väder vi har idag. Grått och tråkigt. regnigt dessutom. och kallt! Kanske slänger in ett par goa bilder från sommaren 09 framåt kvällen så att vi inte helt deppar ihop.

Alexandra - dax för kollektivtrafik. yey!

bra drag på Tranevall





I går var det fotbollsfest på schemat. Herrarna hade avslutning för säsongen och damerna var inbjudna. Det hela började på Vibäcksvägen runt 19-tiden (20-tiden för en del) där Camilla hade ordnat drinkbord och andra godsaker. Jag högg in direkt och började blanda piggelindrinkar för fulla muggar i väntan på att plattången skulle bli varm. Glasen fylldes på efter hand och likaså jag...

När vi alla fyra var samlade började det babblas till höger och vänster om förr, nu och sen. Allt i sin ordning helt enkelt. Tiden rann på bra, nästan för bra, där vi satt och slängde ur oss saker från sanning och konsekvens samtidigt som musiken dunkade på i bakgrunden.

Dax att kila ner till Tranevall. Väl där möttes vi av ett hav med fulla män i alla åldrar. typ. De enda som verkade nyktra på stället var lagets juniorer som satt och skålade med Coca cola i ett av hörnen. Nu vet ni vad ni har att vänta, grabbar.

Det blev snicksnackande, dans, lite mer alkohol, häng ute på altanen, lagsånger, hetsdrickande och allt annat som hör till en lagfest. Vips stod taxin och tutade på parkeringen och det var bara att ta sina ludna och hoppa in i första bästa bil.

Kvällen fortsatte inne på ett gungande tre hjärtan med många favoriter. Som vanligt stänger portarna igen 02.00 och det var bara att roa sig så gott det gick innan jag bokstavligt talat fick sätta turbo i klackarna och springa ifatt bussen. Vilken jävla tur att de där sekunderna var på min sida.

Väl hemma deckade jag lika snabbt som lampan. ZzZzZ...

uppe med tuppen


Kokelikokk kompisar.

Eftersom jobbdagarna inte står på rad och väntar på mig för tillfället bli det lätt att man sover till 11, äter frukost vid 12 och gör absolut ingenting vettigt överhuvudtaget resten av dagen.

Så idag tänkte jag bryta trenden lite och klev ur sängen redan 08.00. Hör och häpna. Befann mig nere på gymmet vid halv 11-tiden och lyfte skrot en stund innan Frisagård kallade.

Anna hade som vanligt en smarrig matidé på gång vilken vi satte igång med. Tonfisk, majs, majonäs och lök i en blandning tillsammans med taccobröd och lite grönt på tallriken. Den här damen har än så länge fått mig att tycka om både räkor och kräftor. Nu även lök? hmm, tåls att fundera på om denna tårframkallande råvara faktiskt är god eller om den gör sig bäst i att bota förkylningar...

När vi legat och dragit oss en bra stund i Jönnes säng blev hon lite rastlös och jag fick förklarat att vi faktiskt visst gjorde något. Vi chillade ju. Det gör väl alla nuförtiden?

Men istället för att chilla i Jönnes säng körde vi mot Getinge och lekte av oss vid playstation en stund. Anna ville spela rallyspel och lyckades även idag utan större problem klara sig utan en P-bot.


sommar 09


.


Jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig,
och jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig,
och jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig.

surprise


Här dammar det, återigen.

Jag har lämnat det mesta av sjuklingen bakom mig och krigar nu endast med en liten förkylning. Eller dammallergi, vad vet jag?

Så...vad har hänt sen sist?
Inte har jag jobbat i alla fall. Och inte varit ute på några speciellt spännande äventyr heller för den delen.
Inte nog med att hösten för med sig kyliga vindar och sjuklingar till höger och vänster, halmstads gator dör dessutom ut och folket blir som flyttfåglar. Sa jag att jag inte tycker om hösten?

Kort och gott har jag varit på en mycket lyckad inflyttningsfest och hängt en hel del med Anna och Camilla. Inte dåligt.

hej sjukling.


En just nu genomförkyld Alexandra tänkte krypa ner under täcket och kurrera sig med hjälp av en film.
Jag och den här kyliga årstiden vid namn hösten kommer antagligen aldrig bli några bra vänner.


finbesök från Hylte


Igår hade jag finbesök från Hylte här hemma. Runt 12-tiden rullade pinglan Emma in på uppfarten och var lika söt som alltid.

Eftersom vi hade två kurrande magar i huset började vi med en lunch ala Alexandra.
När vi hade samlat på oss ny energi lyckades vi fylla timmarna med både bakning, babbel och massa roliga minnen. Supermysigt.


ladies night...


Igår hade Harplinge Dam en mysig kväll tillsammans för att avsluta årets säsong. Vi började på Rejmes där uppgiften var att välta käglor och undvika rännor. Med ett team av Hanna, Anna, Susanne och jag borde jag vara mer än nöjd med en andraplats.
Kvällens första skratt bjöd vår kära kittan på när hon klämde ur sig en hel hög roliga kommentarer för att hon inte var uppskriven som vår gruppmedlem.

Efter en timme på banan och ett par strikar i bagaget körde vi vidare mot Verona där vi bokat bord. De flesta av oss hann beställa in pizza innan dess att Stefan fick ur sig att klubben bjuder på maten. Hade han sagt det liiiite tidigare så hade borden definitivt inte varit fyllda av olika pizzor...



utgång. yes!


Matchen gick rent ut sagt åt fanders igår! Det blir inget VM för Zlatan och grabbarna vilket självklart är skittråkigt. Men kan man inte göra mål så kan man inte, och då kan man heller inte räkna med en plats bland eliten.

Vi satt ett gäng bänkade hos Sebbe ett par timmar och snackade skit. Jag och Anna var de enda som var taggade för utgång men fick till slut sällskap av grabbarna när det var dax för stadens vimmel.
Vi svängde loss inne på morfars en stund samtidigt som Anna tappert kämpade med den vidrigaste drinken, någonsin. Det kändes som de lilla ville upp lika snabbt som det kommit ner. Men när sista slurken väl var tagen vandrade vi vidare mot tre hjärtans dansgolv där vi hookade upp med ett par kända ansikten.

02.00 stängde portarna som vanligt igen och det talades om att next stop var The Corner. Halvvägs vände vi dock och satte klackarna mot nattamat istället. Alltid lika sliskigt, men alltid lika gott.

Efter en halvtimmes bussfärd en stund senare med skrik och gorm och massa knepigt folk med minst lika knepiga idéer kunde vi äntligen få hoppa av och vingla hemåt mot sängen.


Vinna eller försvinna!


Det är dax att trolla lite ikväll, herr Ibrakadabra.

You can do it!


Runt 19.30 bänkar vi oss framför tv:n för att följa de blå-gula ute på planen. Såklart.
Senare ikväll blir det en sväng in till stan för att entra dansgolvet ett par timmar. Najs!

Vi ses i vimlet.

A - Zlatan, zlatan, zlatan!

att lyfta skrot.


Hej alla balla!

Här sitter jag i svettiga träningskläder och försöker spara på kroppens sista krafter. Tro det eller ej, men jag har äntligen tagit första steget innanför gymets port. Nu gäller det bara att fortsätta släpa sina ludna dit.
Att man får spela precis den musik man vill samtidigt som det finns snyggingar att spana på ska nog hjälpa till på traven...

Har även hunnit med en sväng nere på hemmet idag, 7-13 med andra ord. L E D I G hela helgen klingar riktigt, riktigt gott.

: D

Vårt hus känns just nu som en blandning av illaluktande rök och ett fruktansvärt borrljud som skär in i huvudet. Jag ska ta mig härifrån så fort som möjligt och tillbringa ett par timmar i sköna Harplinge istället.

Winnerbäckad


Du har rock'n'roll i dina bröst
Du har blues i dina lår
Du har visor i ditt hår
och poesi i dina sår.
A - jag är såld. Godnatt

dubbelvolt nästa.


Då var det bara onsdag, torsdag och fredag kvar - sen är det helg igen!
Jag är LEDIG hela helgen. Hur härligt?

Jag är laddad för en dubbel och drycker av glömska. Är du, bönan? ;)



Kuba, maybe?


Här dammar det minsann!

Sen sist jag lämnadet ett par rader här har jag hunnit med både en sväng nere i mysiga Lund samt en hel hög med dagar nere på hemmet. Det går bra nu.

Som några av er redan har hört kämpar jag för tillfället med att spara ihop en slant för att kunna åka till världens finaste stränder, vilket med andra ord skulle kunna uttalas Kuba. Det enda som saknas är en resevän. Sugen på detta land? Tell me.


roadtrip


Vad gör man på en ledig måndag när regnet öser ner utanför rutan?
Jo, man åker ner till äppelriket Kivik och blir fångad av fartkameror.



















Bugar och bockar för en toppendag!

RSS 2.0