19 februari


Jag är ledig hela tre dagar i rad mina vänner. En hel fredag, en hel lördag och en hel söndag. Hur underbart är inte det egentligen?

Vi har hunnit med att shoppa både kläder och trädgårdsmöbler idag. Möblerna var på rea och ägaren var väl så desperat över att få bort förra årets sortiment innan det nya skulle in att han sålde det mesta i butiken tokbilligt. I vår grupp ingick 4 st dynor av märket United colors of benetton som skulle kostat 435 kr styck. Schysst tänker ni. Mm visst. Vet ni någon som är ute efter Oranga trädgårdsdynor så hojta..............

Solen skiner och det ser verkligen ut som en riktigt härlig vårdag genom rutan. Det är synd att vinden är så kall bara. Ska strax slänga på mig mössa och vantar och möta upp Fia för en promenad genom susegårdskogen.


Ikväll blir det hemmakväll tillsammans med Mikael. Matlagning, chill i soffan och massa godis. Perfekt lördagskväll! :)

När kärleken tar över.




Jag ska ge allt jag har för Dig. ♥


Jag lever igen!


Hej alla balla!

Efter 4 hemska veckor fyllda med sjuka är jag äntligen på benen igen. Bihåleinflammation, influensan, urinvägsinfektion, halsfluss och till sist körtelfeber har läkarna hunnit kläcka ur sig. Jag har tryckt i mig 2 penicillinkurer som jag har mått skit av och som har slått ut min mage totalt. Vid minsta lilla ansträngning har allt börjat snurra och hela jag blivit kallsvettig. Det har varit förjävligt om jag ska tala klarspråk.


A - Nu kör vi igen.


RSS 2.0