oouff


VEM i hela världen tog över min kropp och tackade JA till jobb på fredag morgon?!

Vad hände lixom?

home sweet home...


Men GUD vad jag hade gjort vad som helst för att få ligga och slappa på long beach just nu och slänga mig i det blå precis när jag vill.




AH så underbart det var att få komma iväg lite och samla på sig ny energi. Jag behövde det.

Vi har hunnit med fyra olika platser under tiden i Malaysia och mina två favoriter är helt klart Kuala Lumpur och Pehrentian Island. Kuala Lumpur är en grym storstad med hålligång dagen och natten lång medan Pehrentian är rena motsatsen. Vita stränder, turkost vatten, sol, bad och massa bus bjöd sista veckan oss på. Det var helt underbart!

Det är dock inte så pjåkigt att komma hem till ett grått Sverige när mina fina, fina, fina vänner lyser upp det hela.
Ni är det bästa för mig ♥

AH vad underbart!


HEY.

Da har ytterligare ett par dagar glidit forbi oss har pa Perenthian och semestern borjar ga mot sitt slut. Har inte gjort mycket vettigt de senaste dagarna, allt ar precis som det ska vara med andra ord.

Idag har vi snorklat med bade skoldpaddor och hajar. Det ni! Det var en ball upplevelse.

Nu ska jag och Karin snart ga bort till grabbarna igen for att ata efteratt och kolla utomhusbio. MUMS!

Har ar verkligen helt underbart ute, ljumma vindar och havet 10 meter bort for tillfallet med reggea i hogtalarna. Jag vill inte aka harifran i morgon. Inte mycket att gora nagot at dock. KL vantar ater pa oss och det ar shopping som galler sista dagen. Helt ok det med.

saknar er <3

some pics.

Kuala Lumpur




Pangkor





Perenthian Island




Enjoy!

just nu i Penang


Tankte ge er ytterligare ett par rader fran varmen.

Sitter just nu och vantar pa att klockan ska bli 22.00 sa att vi kan hoppa pa bussen som ska ta oss mot Perenthian Island. Bussresan tar 8 timmar sa det blir att sova pa bussen sa att vi ar fit for fight for beachen i morgon.

Tankte hinna fa nagot i magen samt ta ett sista varv i shoppinghuset innan bussen gar. An finns det gott om plats i resvaskan ska jag tala om. A andra sidan vantar ytterligare 1 dag i KL sa det ska nog inte vara nagra problem att andra pa...

Var ute pa krogen igar dar vi hangde med ett par helt galna man fran Singapore som var valdigt generosa med drickan. Dansade, sjong och snicksnackade tills klockan var alldeles for mycket vilket resulterade i att vi sov bort hela formiddagen idag.

Maste tyvarr kila ivag nu sa att vi slipper stressa senare...
Grabbarna har skrivit pa resdagboken om ni vill lasa vad vi hittat pa :) Tobiasfredrik ar namnet.

Nar vi kommit i ordning pa Perenthian sa lovar jag att lagga upp lite pics sa hall utkik.

Stor PUSS

uppdatering fran Pangkor


Halla dar hemma!

Har antligen kommit till den forsta on i var planering efter 3 dagar i huvudstaden Kuala Lumpur. En helt sjuk stad med halligang dagen lang och shopping tills du stupar. Vi lamnade KL igar och befinner oss nu pa Pangkor vilken ar en hyfsat liten och lugn o. Tog oss runt hela on idag pa tva mopeder och stannade till lite har och dar. Darefter har vi solat och badat och bara tagit det lugnt. Har ar riktigt, riktigt varmt och det gar inte att ligga lange i solen innan du maste slanga dig i havet.

Billigt ar har ocksa. Bor for ca 90 kr natten och koper ol for runt 12 spann, det ar annat mot tre hjartan minsann! Sa vi har det bra som ni hor!

Tankte stanna har tva dagar till innan vi drar vidare mot Penang vilket ska vara lite mer livat sa att saga... Det blir nog bra.

Kan tyvarr inte slanga upp nagon bild just nu da det inte verkar fungera...men det kommer. Har tagit en hel del bilder som vanligt.

Klockan ar 23.15 har just nu och vi sitter for tillfallet inne i hamnen pa ett cafe. Ska dra oss mot hotellet alldeles strax och ta det lilla lugna pa balkongen.

CIAO mina vanner : )

HEY Malaysia!


WOPPA!

Jag räknar timmarna nu, endast 6 kvar tills vi rullar mot Landvetter och vi börjar vår resa mot värmen. YEY!

Tror inte riktigt att jag har fattat att vi verkligen ska iväg. Och kommer antagligen inte göra det heller förrän klockan ringer mitt i natten.

Kompisar, jag ska göra mitt bästa för att slänga upp en riktigt go strandbild här på bloggen så att ni kan få se vart jag hänger hela dagarna.



Skål och välkommen säger vi till MALAYSIA!

packningsmästaren själv!


Har tillbringat hela dagen med min söta Camilla. Är det någon som kan konsten att packa så är det hon. Min resväska har aldrig varit så välpackad och samtidigt så halvfull som den är just nu. Om jag lyckas packa den lika väl på hemresan kommer jag kunna shoppa upp hela Kuala Lumpur om jag känner för det. Det ni!

När vi packat någorlunda klart stekte vi burgare. och eldade. och gosade. och busade.


This is what i'm talking about...


Ha ha ha ha. Så här kan det sluta när C varit i farten.

A - kommer sakna

some music


Here you go;

♦The Script - Breakeven
♦Muse - Guiding light
♦A day to remember - If it means a lot to you
♦Milow - Out of my hands
♦John Mayer - In your atmosphere
♦Augustana - Sweet and low
♦Howie day - Don't dream it's over
♦Erik Hassle - Bump in the road
♦Leona Lewis - I got you
♦Owl City - Fireflies

Just nu.





härligt men farligt.


Efter 8 timmars jobb slängde jag mig på cykeln hem för att hoppa i partydressen och hitta det där glada humöret. Efter ca 45 var jag redo att sätta mig bakom ratten och styra mot Jerkans. Väl framme möttes jag av en kokande lägenhet och en hel drös med goa vänner som alla verkade sköta kvällens drickande...

När klockan slog 00.00 började folket röra på sig och Taxi Alexandra rullade mot stan och Tre hjärtan. Gick upp och beställde en fanta och snicksnackade med folket en stund innan jag och en söt prick bestämde oss för att kasta in handduken.

Och nu snurrar det i min skalle. igen.

Men jag låter det snurra idag. För du gjorde hela min kväll igår och fick mig att må sådär löjligt bra för en stund. Det där lilla räcker långt för mig just nu. Tydligen.

Alexandra - såld.


Våren på ingång


Inte varmt men nästan vår
Ingen lösning men ett spår
Inte ja men inte nej
Inte bra men helt okej

Det är visst nån som är tillbaka.



A - Ut och njuta av solen

RSS 2.0