Underbar


Jag fortsatte fredagskvällen tillsammans med vänner inne på ett gungande Underbar.

Alla uteställen borde absolut införskaffa fläktar på dansgolvet så att man slipper springa in och ut som en jojo för att varannan minut behöva fylla på med frisk luft.


Alexandra - ser fram emot en grrrym höst.

kvalitetstid såhär på höstkanten


Fredag var en ball dag rakt igenom. Förutom timmarna bakom ratten.

Runt 11-tiden ställde jag in siktet på skåneland med Winnerbäck dunkandes i stereon. Det där måste vara en av de tråkigaste vägarna jag kört på. Oough. Raka vägen på banan och skog, åker och åter skog, samtidigt som 90- och 70-skyltarna turades om.

Men fram kom jag. Och där stod Becca. Och var lika underbar som alltid! : )

Det spelar liksom ingen roll att det ibland går månader innan vi ses. I love you!


status


Alexandra Karlsson
l
evern i stand by-läge - check! Nu kör vi.



Första drinken är avklarad och nu dunkas här musik på högsta volym. Om ett par timmar är det stan som gäller och det ska bli så grrrrymt roligt.

Vi ses i vimlet, kompisar!


24 september


Jobb mellan 13-16 stod på dagens schema vilket var en uppgift som passade mig alldeles utmärkt. Hann till och med med ett par avsnitt OC innan det var dax att lämna sängen i morse. Sweet!

Efter mina tre timmar på jobbet har jag mest hängt framför datorn och gjort absolut ingenting. Borde tagit mig i kragen och fått det första passet på gymmet avklarat, men valde till slut att spara det till nästa vecka. Eller nästa igen, det återstår att se...


Nu sitter jag här och dunkar Winnerbäcks nya rader med tandborsten i högsta hugg och ska alldeles strax krypa till kojs. Nu med andra ord.

A - ner till Becca i morgon ♥

a comeback?




Just det här hänget saknar jag så det nästan gör lite ont i mig.

Det fattas mig


Hej kompisar.

Jag sitter och läser igenom gamla inlägg här i bloggen såhär i höstmörkret och tänker tillbaka, minns och tänker lite till. Det var så mycket skola, kärleksproblem, bus, sena nätter på Halmstads gator, så mycket fotboll och så mycket liv.

Jag saknar det.

Trots att det varken finns skol- eller kärleksproblem att slänga energi på just nu så hade jag mer än gärna gett gärnet i några av de andra aktiviteterna.

Jag vill ha liv. Ge mig liv. nu.

tre härliga pinnar!


Idag är en bra dag!
Vid 15.00 stod jag och mina damer ute på planen redo att kicka ner VGLT ur 4:an, tillsammans med oss vill säga..
Och vilken match det blev. Mål hit och mål dit vilket resulterade i 5-4 till oss när domaren tog upp pipan i 94:e minuten. Våra tre första poäng ladies. YEY! Dom satt där dom skulle och vi var värda dom efter en säsong full av ren otur!

Det var en sån där fotbollsdag då det mesta gick som det skulle. Det finns inget bättre än när mina stjärnor i laget vet precis hur man tänker och man kan slå den där perfekta bollen och även få tillbaka den precis som man vill ha den. Då är det minsann härliga minuter där ute på planen!

Sen att stolpen inte var på min sida idag är en annan historia...

18 september


Fredag och 18 september, vilket för det första innebär att min kära kusin Hanna fyller 22 år och självklart ska firas ikväll. 19.00 börjar det hela och födelsedagsbarnet själv har lovat gott ös ute på landet!

H a p p y  b i r t h d a y.




För det andra släpper mina stora favorit Winnerbäck sitt nya album idag vilket ska bli grymt kul att höra. Jag tvekar inte en sekund på att han har gjort det igen.

A - Have a nice day!

shopping i Varberg


Vaknade i onsdags av ett sms där Anna tyckte att vi skulle dra på roadtrip. Självklart var det join på det förslaget och någon timme senare var vi ute på vägarna med Varberg i sikte.

Vi gick gata upp och gata ner, affär in och affär ut i ca fem timmar vilket resulterade i ett par schyssta köp och något trötta ben.





Mysig dag i mysig stad.

like old times


Det är sensommar Sverige.

Eftersom jag haft en hel hög med lediga dagar den här veckan har jag passat på att träffa några av mina stjärnor.

I tisdags tog jag bussen upp till Hylte och fick som vanligt se en jäkla massa skog under tiden. Det måste vara bland den tråkigaste bussvägen jag färdats på, någonsin. Men fram kom jag, och fick hänga med Emma ett par timmar.
Från att ha hängt varje dag i skolan till att ses någon gång i månaden. I miss it!


en vän


Igår blev det äntligen lite häng med Anna igen.
Efter att vi spanat en stund på Ibrakadabra ute i Frisagård körde vi in till stan för biomys. När vi hunnit med både en sväng inom videomix och ett par rundor på stans kyliga gator satt det minsann fint att glida ner i biostolen.

better together. Yes.




pic.




A - kom så ska vi leva livet.

just nu.


HEY.

Mitt liv går numera ut på att tjäna pengar, ungefär.
Å andra sidan gillar jag det skarp.

Eftersom jag trivs såpass bra på mitt jobb stannar jag förhoppningsvis kvar här hemma hösten ut. Sen är det min tur att lämna för ett tag. Jag är riktigt sugen på grannlandet och planerna lutar just nu åt att dra i början av 2010. Men vi får se...

Det bästa av allt är att jag kan göra precis vad jag vill!


Nu ska jag dra mig och införskaffa ett gymkort! YEY. nu kör vi.

ingen kickar fotboll som han...


Våra svenska damer är ute ur EM samtidigt som jag och mitt kära damlag är ute ur fyran efter en match som gick rent åt fanders i lördags. Undra vilken förlust som var tyngst egentligen...

Men å andra sidan fick vi en riktigt skön vinst på lördagskvällen efter att ibrakadabra kickat bollen över mållinjen i absolut sista sekunden. What a man!


fotbollskväll


Ah vilken seg fredag. Ut kan man då inte gå utan att få sig en kalldusch eller bli totalt bortblåst. Visst är det underbart med sensommar!
Istället har jag legat i soffan större delen av dagen och spanat på Winnerbäcks konsert och ätit choklad..


Ikväll däremot är det fotboll och chips som står på schemat. Det är våra svenska damer som ska ge Norge en match och då gäller det att sitta bänkad såklart.

Nähä, då var det köket nästa. Dax att plocka fram kocken i mig tror jag allt, sen är det bara Camilla som fattas! : )

HEJA SVERIGE!


hero.


Winnerbäck, Winnerbäck, Winnerbäck. Vad ska man säga?
Jag vet ingen man som säger så mycket vettigt som han gör.

Eftersom min fina Kajsa fyller 18 i samband med lasses höstturné tänkte jag att det blir en perfekt födelsedagspresent.

Den 31 oktober går startskottet av och en helg i Götet väntar. Najs med höstplaner!


utpumpad på energi


En vecka i värmen med alldeles för lite sömn i en blandning av en rad onyttigheter tar på krafterna minsann! Dock var  det värt det. Kroppen är fortfarande så sjukt sliten trots alla dessa sovmorgnar jag tillåtit den senaste veckan.

Istället för att sitta bort halva natten framför datorn tänkte jag nu därför krypa till kojs med nya veckorevyn innan ögonlocken stänger igen för idag.

Sov gott vänner!

Platanias


HEY!

Då var jag tillbaka på hemmaplan igen efter en underbar vecka på heta Kreta.
Vädret var helt på vår sida hela veckan lång och graderna låg närmare 40-strecket en del av dagarna vilket var riktigt najs!

OJ så fort en vecka går, men OJ vad bra vi har haft det! : )
En massa bus, sol och bad med två underbara tjejer.










Ta mig tillbaka.

TACK för en grym vecka! ♥

RSS 2.0