I natt drar vi..


Kl 03.00 startar vi bilen och börjar vår resa mot kylan. Bestämde oss för att dra redan i natt för att slippa den mesta av trafiken. AH vad det här kommer bli bra.

Eftersom detta blev ett väldigt snabbt beslut vet några av mina närmaste inte ens att jag ska iväg. Detta känns mindre bra.. men jag slår er en pling senare! ♥

Jag hoppas, hoppas och hoppas lite till att jag får träffa Micke en stund ikväll. Om så bara en endaste minut. Det ska vi väl kunna pussla ihop antar jag.

Måste fortsätta packa nu

G O T T  N Y T Å R


Sälen över nyår


Runt halv 6-tiden ramlade detta trevliga sms in från Annalarsson;

"Hallå snygging, vad säger du om att ta en
bil och dra upp till sälen måndag-fredag?"

Eftersom vi pratat om detta väldigt många gånger hade jag det redan långt bak i huvudet. Jag har tänkt hela kvällen och nu har vi faktiskt bestämt oss för att dra upp till hennes bror i sälen över nyår. Det är ju trots allt bara 4 nätter.

Nu jäklar ska det laddas upp med musik!


Ikväll har det blivit massa mys med Hanna då de varit här på middag.
Kusiner är bra att ha! : )

vänskap


Min fina vän Anna, även kallad jöns, överraskade mig med ett besök tidigare ikväll. Hon hade med sig en supersöt korg med godis i och kom förbi för att önska god jul. Visst är det väl fint med omtänksamma människor. Du är guld värd ♥


Det rullar på bra nu och det vore najs om det fortsatte såhär.


Har även varit en sväng hos Kittan för att spana in gamla filmer från årskurs 6-9. Det var riktigt kul att se och vi garvade oss igenom de flesta filmerna. Getingetiden var en härlig tid med många, många fina minnen!

Nähä, dax att krypa ner.

Alexandra - gäääsp

just nu.


skolkatalogen. sängen. melissa horns musik.

yes. så får det bli.

What a night!


Efter att ha mött upp lasse och jöns i stan runt halv 7-tiden körde johan oss hem till josse. Där blev det sång och dricka i ett par timmar för att sedan åka vidare mot stan. När vi hade kollat läget på morfars och lämnat av alla våra saker hos lasse var det underbar som gällde.

Dans, dans och dans!

Lasses vän var väldigt generös vid baren, lite för generös såhär dagen efter. Men kul hade vi, som alltid.
Vart blev du av Anna Jönsson?








Natten är ung


Känslan av att inte behöva ställa någon klocka och att inte ha några skolarbeten att göra är så härlig! :) Tänkte spana in kvällens avsnitt av Bonde sökert fru som jag missade. Måste ju se hur Peter och Wille hade det i Svalbard.


Fredag
- storstädning i mitt rum
- ladda upp inför Underbar

Lördag - den här dagen har jag längtat efter länge!
- mys med micke ♥

Söndag
- så lite som möjligt

Alexandra - dax för bonde

Merry Chrismukkah


Det är lite segt idag efter gårdagens studentfest. Kvällen började hos Schöbel där vi även slocknade framåt halv 4-tiden då vi dansat bort all energi.

Nu har vi jullov gott folk, äntligen! 



Jag fick förresten ett julkort från familjen Cohan idag. Merry Chrismukkah på er!

Fem dagar är ingenting


Jag kan varken koncentrera mig eller hitta motivation ikväll. Det är endast ett prov kvar, vilket känns som ett prov för mycket.

Den enda jag gör nuförtiden är att räkna ner dagarna känns det som.
Fem dagar kvar! Hur kunde 3,5 månad bli fem ynka dagar? Jag behöver inte förstå, jag är bara så glad.

Jag längtar så himla mycket efter Dig nu

Vinnare


Så taggade som vi var igår har jag aldrig sett oss innan. Vi skulle verkligen vinna det här! Det var så grymt kul att spela och den inställningen vi hade igår bode vi ta med oss inför varje match.

Efter två vinster stod vi som segrare. Ni är så grymma tjejer!


Cup i Gislaved


Något mer knepigt system på en turnering har nog ingen av oss varit med om förut. Det var så krångligt att jag inte ens ger mig in på att förklara det. Cupens arrangemang får ett stort minus av oss alla. Dock är det inte färdigspelat än..

Efter många timmars väntan på en iskall läktare och flera irriterande besked gick vi till slut vidare till morgondagen.
I morgon åker vi alltså tillbaka till Gislaved och kämpar om medaljer.

Slänger in en bild på Kittan som ska joina oss på planen i morgon igen efter flera månaders skada. NICE!




Efter flera timmar i kylan känns kroppen inte direkt på topp.
Nu väntar därför sängen och Mamma Mia på mig, precis vad jag behöver!

Alexandra - Tagga igång nu tjejer!

Taggade?


Borgstena IF, Vislanda IF och Kindaholms IF heter våra motståndare inför lördagens cup. Harplinge IK låter plötsligt inte så lantligt längre. Planerna för Underbar skönk väldigt lågt då jag nyss fick reda på att vi samlas 7.30.
Antar att det gäller att glänsa lite extra ikväll så att man inte blir kvarlämnad i Harplinge på lördagsmorgonen. Det är hård konkurrens ute på landet förstår ni.

Klockan springer iväg.
Måste dra på mig lite andra kläder för att sedan hämta upp Kittan.

En extra helgdag


- Vi är lediga i morgon
- Svenska nationella gavs tillbaka idag och det gick kanon
- Jag har en biljett till studentfesten
- Strax träning med mina damer ♥

Idag är en bra dag.

Drömmarna och vindarna hjälps åt!

Äntligen är den här skoldagen över. Muntligt nationella har numera ett stort svart kryss över sig och det känns toppen!

Nu är det endast ett svenskaprov och en redovisning kvar, sen väntar ett efterlängtat jullov.

Sitter och njuter av en livekonsert med Winnerbäck. Han är utan tvekan sveriges bästa låtskrivare. Vart får den mannen allt ifrån? Det är grymt att kunna få med så mycket vettigt i varenda låt samtidigt som ingen är den andra lik. Jag vet ingen som säger så mycket klokt som han gör. Grrrrym live är han också!
Yes. Han är bra han den där Winnerbäck.

Pics


lek bland vågorna


mmm lite svalkande glass


gänget samlat


midsommarafton


söta johanna


tessan och lasse


varför beställa 1 drink när man kan beställa 4?


ta mig tillbaka.


OBS! Har ingen flytförmåga och får inte användas i vattnet!


mys på stranden

JUMP!


fina vänner


Do you feel it?


8 december


Då va det bara tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar, sen är det helg igen!

Finns en del på dagens schema
- plugga svenska!
- städa mitt rum
- ringa Camilla som äntligen är på svensk mark igen

Det är väldigt grått och tråkigt ute idag. Kallt dessutom. Kanske slänger in några bilder från Alanya framåt kvällen för att få in lite sommarkänsla i det hela.

Alexandra - räknar ner dagarna

Julskyltning


Damerna fick även i år uppgiften att sälja lotter på Harplinges julskyltning. Ingen höjdaruppgift direkt men ibland måste man ställa upp för laget som det så fint heter. Med ett team av Jöns, Fia och Matilda rann tiden på ganska bra trots allt.




två slitna prickar som försökte få tiden att gå

Utgång


Ah vilken kväll det blev!
Började på storgatan hos Lasse där vi hade den mysigaste förfesten på länge. Massor med tjejsnack hann vi med såklart. Måste ju passa på när det inte finns några killar i sikte. Vi varvade snacket med singtstar, drinkar och gamla goa låtar.
Får nog bli Fem toast på den, KANONKUL (Y)

Runt 12-tiden tog vi trappan ner mot stan. Kön till morfars var alldeles för lång och vi försökte istället på mårtensson och tog oss an ett av våra många trick. Fungerade utmärkt. Är man tjej så är man! Dansade loss ett bra tag där inne innan värmen nästan tog död på oss. Vandrade då vidare mot morfars där Jöns tydligen skulle vara. Visst var det så, längst in på dansgolvet fann jag mitt byte. Där fortsatte kvällen tills det var dax att stänga igen.

Väl ute i kylan föll plötsligt en man framför näsan på oss då han fick ett slag i ansiktet. Såg riktigt obehagligt ut då han tappade medvetandet och det rann blod ur ett djupt jack i huvudet. Vi fick visa våra färdigheter och klarade det galant enligt mannen själv.
Han hade inte ens varit med i slagsmålet utan hade endast oturen att befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Ugh riktigt otäckt att sånt händer.



Här har vi Lasse när vi stekte i Alanya 07

NICE!


Igår spenderades några timmar i haverdalshallen med mina grrrls! Fotboll inomhus har alltid varit en stor favorit och känslan av att kunna hitta varandra perfekt på planen är svårslagen!

Idag däremot har det varit jobb för hela slanten. Sista dagen på praktiken och jag kan inte förstå vart dessa 5 veckor har tagit vägen. Det har varit intensiva veckor samtidigt som vi har haft riktigt kul emellanåt. Utan dig Emma hade det inte alls varit samma sak. Älskar att vi har exakt samma humor!

Fick ett hett erbjudande på sms då jöns och joey skulle mysa i haverdal ikväll. Blev ju tyvärr inget join på det trots att det var precis vad jag var sugen på.

I morgon ska jag sitta bänkad i getingehallen och följa två stjärnor som spelar DM. Det är Kajsa och Amanda som spelar och det ska bli grymt kul att se. Dessa damer spelar numera i Div.1 och jag tvekar inte en sekund på att de kommer gå riktigt långt en dag.

På kvällen blir det utgång, vilket är NICE! Alldeles för längesen och jag känner mig ganska taggad faktiskt.


Jag anropar...


...Anna "Jöns Jönne Ducky" Jönsson.
Vad ska du göra på torsdag kväll? Samt jobbar du tidigt på fredag?

Leave a message!

RSS 2.0