Utgång


Ah vilken kväll det blev!
Började på storgatan hos Lasse där vi hade den mysigaste förfesten på länge. Massor med tjejsnack hann vi med såklart. Måste ju passa på när det inte finns några killar i sikte. Vi varvade snacket med singtstar, drinkar och gamla goa låtar.
Får nog bli Fem toast på den, KANONKUL (Y)

Runt 12-tiden tog vi trappan ner mot stan. Kön till morfars var alldeles för lång och vi försökte istället på mårtensson och tog oss an ett av våra många trick. Fungerade utmärkt. Är man tjej så är man! Dansade loss ett bra tag där inne innan värmen nästan tog död på oss. Vandrade då vidare mot morfars där Jöns tydligen skulle vara. Visst var det så, längst in på dansgolvet fann jag mitt byte. Där fortsatte kvällen tills det var dax att stänga igen.

Väl ute i kylan föll plötsligt en man framför näsan på oss då han fick ett slag i ansiktet. Såg riktigt obehagligt ut då han tappade medvetandet och det rann blod ur ett djupt jack i huvudet. Vi fick visa våra färdigheter och klarade det galant enligt mannen själv.
Han hade inte ens varit med i slagsmålet utan hade endast oturen att befinna sig på fel plats vid fel tillfälle. Ugh riktigt otäckt att sånt händer.



Här har vi Lasse när vi stekte i Alanya 07

Kommentarer
Postat av: Anna

Räddningsteamet var på plats! Utan sjuksköterskan Alex hade vi inte varit mkt :)

2008-12-07 @ 16:52:39
URL: http://annasofiajonsson.blogg.se/
Postat av: Emma

oja, det går framåt med designen haha. hade ni kul?

2008-12-07 @ 18:15:07
URL: http://emmaed.blogg.se/
Postat av: Kitty

Trevligt att träffa dig igår bruttan :)

2008-12-07 @ 20:06:12
URL: http://kittans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0