utgång. yes!


Matchen gick rent ut sagt åt fanders igår! Det blir inget VM för Zlatan och grabbarna vilket självklart är skittråkigt. Men kan man inte göra mål så kan man inte, och då kan man heller inte räkna med en plats bland eliten.

Vi satt ett gäng bänkade hos Sebbe ett par timmar och snackade skit. Jag och Anna var de enda som var taggade för utgång men fick till slut sällskap av grabbarna när det var dax för stadens vimmel.
Vi svängde loss inne på morfars en stund samtidigt som Anna tappert kämpade med den vidrigaste drinken, någonsin. Det kändes som de lilla ville upp lika snabbt som det kommit ner. Men när sista slurken väl var tagen vandrade vi vidare mot tre hjärtans dansgolv där vi hookade upp med ett par kända ansikten.

02.00 stängde portarna som vanligt igen och det talades om att next stop var The Corner. Halvvägs vände vi dock och satte klackarna mot nattamat istället. Alltid lika sliskigt, men alltid lika gott.

Efter en halvtimmes bussfärd en stund senare med skrik och gorm och massa knepigt folk med minst lika knepiga idéer kunde vi äntligen få hoppa av och vingla hemåt mot sängen.


Kommentarer
Postat av: Anna

mkt bra sammanfattning Karlsson! <3

2009-10-11 @ 21:39:23
URL: http://www.annasofiajonsson.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0