uppdatering fran Pangkor


Halla dar hemma!

Har antligen kommit till den forsta on i var planering efter 3 dagar i huvudstaden Kuala Lumpur. En helt sjuk stad med halligang dagen lang och shopping tills du stupar. Vi lamnade KL igar och befinner oss nu pa Pangkor vilken ar en hyfsat liten och lugn o. Tog oss runt hela on idag pa tva mopeder och stannade till lite har och dar. Darefter har vi solat och badat och bara tagit det lugnt. Har ar riktigt, riktigt varmt och det gar inte att ligga lange i solen innan du maste slanga dig i havet.

Billigt ar har ocksa. Bor for ca 90 kr natten och koper ol for runt 12 spann, det ar annat mot tre hjartan minsann! Sa vi har det bra som ni hor!

Tankte stanna har tva dagar till innan vi drar vidare mot Penang vilket ska vara lite mer livat sa att saga... Det blir nog bra.

Kan tyvarr inte slanga upp nagon bild just nu da det inte verkar fungera...men det kommer. Har tagit en hel del bilder som vanligt.

Klockan ar 23.15 har just nu och vi sitter for tillfallet inne i hamnen pa ett cafe. Ska dra oss mot hotellet alldeles strax och ta det lilla lugna pa balkongen.

CIAO mina vanner : )

Kommentarer
Postat av: camilla

Du lever! Puuuh! ;D Ja, det verkar inte gå ngn nöd på er iaf. Var KL en stad att rekommendera? Gjorde ni ngt turistigt? Här hemma har det snöat lite idag men imorgon ska det bli väldigt fint. Om du har plats i resväskan på vägen hem kan du ju köpa ett par converseisar till mig ;) höhö. Hoppas på fler blogginlägg framöver! Ska bli roligt att läsa om allt ni hittar på i djungeln! hahah, Många kjamar från harplinge :)

2010-03-14 @ 21:46:27
URL: http://camillasundqvist.blogg.se/
Postat av: Ems

Åh det låter som om att ni har det toppen där borta :) Här hemma är allt som vanligt och nu vill jag bara att det ska bli vår. Ha det så bra nu så hörs vi längre fram!

2010-03-14 @ 22:41:26
URL: http://emmaed.blogg.se/
Postat av: Anna

I söndags fick jag en liten gnista hopp om att våren är påväg. Dunjackan byttes mot skinnjacka och solglasögonen åkte på. Dock insåg jag lite senare under dagen mitt misstag men va fan, man måste våga trotsa vintern någon gång.

Ni däremot verkar ha det alldeles underbart varmt, trevligt, billigt, lajbans, you name it! Vad är det för typ av andra turister som reser runt där? Många skandinavier?

Ser fram emot lite bilder sen då jag kommer följa dig slaviskt. Tills dess får du ha det så bra och hälsa Tobbe, Karin och Freddan. Saknar dig jättemycket!

2010-03-15 @ 21:29:20
URL: http://www.annasofiajonsson.com
Postat av: Johanna

Åh det låter riktigt härligt! Puss

2010-03-15 @ 21:35:07
URL: http://johannajosephsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0